Julblogg

Ge bort aktier i julklapp

4 maj 2017

Vi kan se hur julhandeln bara ökar sin försäljning år ut och år in. Alla vill köpa något fint till nära och kära. Men är inte vissa av våra julklappar lite onödiga? Speciellt när släkt och vänner köper julklappar till sina barn. Självklart ska barnen få roliga julklappar att leka med, men jag tror inte antalet gör barnet lyckligt. Läste för ett tags sen en artikel om att investera till barnen. Där kan man läsa om hur små pengar växer och blir stora genom ränta på ränta effekten. Med endast 300 kr i månaden kan du ge ditt barn möjligheten att köpa en fin bostadsrätt när åldern senare är inne.

Skapa ett konto på Avanza

Det enklaste är att du som förälder skapar ett konto på exempelvis Avanza Bank. Där kan du skapa ett investeringskonto (ISK). Då betalar du en väldigt liten del skatt varje år som automatiskt betalas in på deklarationen varje år. Barnet behöver betalar alltså lite skatt varje år på sina pengar och behöver ej därför betala 30 % i vinstskatt den dagen pångarna ska användas. 

Du kan sedan skicka ut ditt barns konto nummer till familj, släkt och vänner och ge dem möjligheten att istället köpa aktier eller fonder istället för julklappar. Nu menar inte jag att barnet enbart ska få en massa aktier varje år, utan istället köpa båda delarna. 

Vilka aktier och fonder ska man köpa

Du kan exempelvis köpa en fond som heter Avanza Zero. Denna fonden har inga avgifter vad det gäller köp och sälj samt förvaltningsavgifter. Den innehåller flera av de svenska storföretagen och följer utvecklingen på den svenska börsen. Kan också tipsa om investmentbolag likt Investor, Lundbergföretagen B, Industrivärden. Det finns även flera bra investmentbolag, men detta är en bra start till dina barn. I början tycker jag man ska undvika att köpa aktier ifall man inte vill sitta och hålla koll på utvecklingen. Mitt råd är att köpa fonder och investmentbolag för att utvecklingen kommer bli bättre på långsikt ifall du nu inte har stor kunskap i ämnet.

 /investera-till-barnen.jpg

 

Julgransbelysning

6 nov 2016

Julgransbelysning på nätet

Är du på jakt och letar efter julgransbelysning på nätet? Här ska vi tipsa om butiker som säljer allt ifrån den klassiska julgransbelysningen till den lite nyare och moderna varianten. Det händer nämligen en hel del inom detta område. Därför kanske du vill se lite exempel på vad som finns innan du köper din julgransbelysning på nätet.

Julgran med belysning

Tycker du julen är stressig, och kanske är lite trött på att kämpa med gran och belysning? Då kanske du skulle köpa en julgran med belysning i. Snabbt och smidigt har du nu fixat julstämmningen. Det bästa är också att nästa år slipper du tänka på letandet efter julgran.

klassisk - 199 kr

Självklart måste den klassiska julgransbelysningen få sin plats på listan. En belysning som alltid har funkat, och som alltid kommer funka. Här får du 25 st lampor för 199 kr. En bra och billig julgransbelysning. denna produkt är till för inomhusbruk.

Finns hos Halens.se

/julgransbelysning.jpg 

Julgransbelysning med fjärrkontroll - 159 kr

Här ser vi en variant som innehåller lite mer design vad det gäller lampan och foten. Vi kan här se en lite mer påkostad design utav stearin som rinner längs med foten. Denna sats innehåller 10 st lampor. Räkna därför med att du kan behöva 2-3 st paket för att fylla julgrannen. Här slipper du allt krångel med att tända julgranen. Här har du julgransbelysning med fjärrkontroll till.

Finns att köpa hos Halens.se

/julgransbelysning-med-fjarrkontroll.jpg

Häftig julgransbelysning med färger - 599 kr

Perfekt belysning till alla som vill slippa trasslet med sladdarna. Du hänger upp denna julgransbelysning snabbt och smidigt via en ring högst upp med 8 förgreningar som sedan hängs ner. Du kommer få en riktig piff och puff julgran med denna led belysning som lyser i massa vackra färger. Finns massa möjligheter att ställa in ljuset på via en en fjärrkontroll. Du kan få en ljus som skimmrar, blinkar eller lyser med fast sken. Perfekt julgransbelysning till den som verkligen brinner för julpynt och gran effekter. Denna sats innehåller totalt 64 lampor, vilket kommer skapa en riktig ljusshow. 

Appstyrd julgransbelysning finns hos Coolstuff.se

Röd julgransbelysning - 279 kr

Jag har själv aldrig sett en julgran med röd julgransbelysning. Varför ska alla bara ha vita ljus i julgranen? Kanske man kan blanda röda och vita ljus. Här kommer därför ett tips på en snygg röd julgransbelysning. Satsen innehåller 20 st mysiga röda led ljus. Bra och billig sats tycker vi på roliga julklappar.

Du hittar den hos Halens.se

/rod-julgransbelysning.jpg

Stickade bollar - 159 kr

Jag personligen älskar att klä granen med lysande bollar istället för den klassiska stilen. Här kommer därför en produkt som passar mycket bra i granen. Mysiga stickade röd/vita bollar som drivs utav batteri. Denna ljusslinga är avsedd för inomhusbruk och innehåller 6 st bollar. Piffa upp julen med lite annorlunda julgransbelysning.

Finns hos Halens.se

/ljusslinga-med-roda-bollar.jpg

Handla julgransbelysning på nätet

Fördelarna med att köpa sin julgransbelysning på nätet är många. Du slipper springa runt bland olika butiker för att hitta det som du söker. Du kan även hitta fler varianter än de klassiska vita julgransbelysningen som pryder de flesta hem. Det kommer hela tiden roliga nyheter som kan få just din gran att lysa finast i grannskapet. Vi på roliga julklappar letar ständigt efter nyheter inom belysning i granen. Vi letar efter julgransbelysning som bryter ut från det vanliga med färger och former. Även smarta funktioner tycker vi är trevligt, listan försöker även ta bort produkter som inte håller måttet vad gäller kvalité. Jag läser igenom vad kunder tycker om sin julgransbelysning på de butiker som har den tjänsten, därför har vissa modeller inte fått möjligheten att vara med. Ett exempel är trådlös julgransbelysning som inte klarar av måtten. Tekniken behöver lite mer tid på den delen. Annars hoppas jag att denna lilla guiden har hjälpt dig i valet att hitta julgransbelysning på nätet hos de olika butikerna.

Roliga julklappar till henne

6 apr 2016

Det är inte som att det brukar vara svårt, och nu generaliserar vi lite, att få en längre önskelista inför jul från kvinnorna i din närhet. Det är alltid slut på någon skönhetsprodukt och vem säger nej till väldoft eller fina inredningssaker? Om du vill hitta på något annat än de vanliga klapparna finns det dock många alternativ. Varför inte slå in något mer festligt eller roligt och stoppa i julklappssäcken? Här är tips på 3 roliga julklappar till henne.

Wonder Woman kaffekopp


Wonder Woman är den ultimata kvinnliga superhjälten, eller den ultimata superhjälten alla kategorier. Stålmannen gör liksom en ganska slät figur i förhållande till den här superkvinnan. Med morgonkaffet eller dagens första tår te i en Wonder Woman-mugg finns inga begränsningar för vad man kan uträtta och den här muggen är den perfekta roliga julklappen till såväl redan färdigbakade som aspirerande superhjältar.

Sushi Bazooka


Klassikern vägrar gå ur tiden och hur många meter färdig sushi som pressats igenom alla världens sushibazookas genom åren vågar vi inte ens tänka på! Det finns få saker som är pilligare än att pyssla med sushi med händerna, men med den här finurliga mackapären går allt på nolltid. Fyll bara röret med riset och fyllningen, och vips har du en makirulle med exakta mått! Med en Sushi Bazooka blir det enklare än någonsin för mamma, väninnan eller systern att bjuda på hemlagad japansk husmanskost.

Vantar med Bluetooth


Det är bara att inse - det är smällkallt i vårt avlånga land en mycket lång period varje år och vantarna är väl på från oktober till mars. Om nu vantarna är på jämt, borde man inte kunna utnyttja det på något sätt? Den tanken har materialiserats i ett par Bluetooth-vantar som fungerar som både vantar och en slags variant av handsfree. När det ringer svarar man helt enkelt med vantarna - med tummen mot örat och lillfingret mot munnen! Självklart lyser vantarna när det ringer och de kan också ställas in att vibrera!

Så hittar du riktigt billiga julklappar

6 apr 2016

En billig julklapp behöver inte vara sämre än en dyrare. Det är ju tanken som räknas, eller hur? Många gånger kan väl en billig julklapp till och med vara mer lyckad än en lite dyrare. Det krävs ju mer uppfinningsrikedom för att hitta riktigt billiga julklappar och förmodligen är man också mer noggrann med vad man väljer. Med det sagt, hur hittar man julklappar som bara gör mindre hål i plånboken?

Det är ganska enkelt egentligen. Lösningen är en kombination av smart planering och köp på internet. Planeringsbiten handlar om att du ska hålla utkik efter fina och billiga saker mer eller mindre året om istället för att börja tokhandla tre dagar före julafton. Den andra biten är självklar - du har ett ofantligt utbud av potentiella julklappar att hitta på nätet, och du kan i de allra flesta fall komma undan med en prislapp som vida understiger den du får betala om du handlar i en butik på stan. Med det sagt kan det vara en idé att nämna något om kategorier av julklappar som tenderar att vara billigare än andra. En parfym är till exempel inte billig även om du köper den på nätet. Inredningsdetaljer, matlagningsverktyg, godis, enklare smycken, böcker, pysselprylar, enkla sällskapsspel, roliga och eller läskiga prylar, ramar, prydnadssaker och hygienprodukter är exempel på julklappar som inte behöver kosta mer än en femtiolapp eller så.

Men, vad ska den som helst inte handlar på nätet göra? Det är klart att det inte är ett måste att köpa julklappar på nätet. Det går lika bra att köpa fina klappar på stan. Samtidigt blir det svårare att hitta rätt och framför allt tar det längre tid. Vill du inte handla på nätet själv kanske du kan gå ihop med någon annan om att göra inköpen?

Roliga julklappar till honom

22 mar 2016

Varje jul är det samma historia. Ingen av männen i din familj har några önskemål om julklappar ("jag behöver ingenting") och det underlättar inte direkt julklappsinköpen.
Behöver du lite inspiration ser du här nedan roliga julklappar till honom som du kan kika närmare på.
Du kan även kika in på sajten hittajulklappar.nu för att hitta mer roliga julklappar till både honom och henne.

Retro multikonsol

Många är de pojkar och män som har IKEA-kassar eller skokartonger fulla av gamla konsolspel till SEGA och Nintendo. Nu ligger de bara och samlar skräp och det är ju självklart
lite synd. Om vi berättar att det finns en möjlighet att spela de gamla klassikerna som Zelda, Sonic och Super Mario på TV:n - allt från samma lilla finurliga
maskin - skulle inte det vara den perfekta presenten till retrogamern? Med übercoola Super Retro Trio är det bara att damma av alla gamla kassetter och ta del av
klassisk spelaction från svunna decennier.

Yxkastning

Nej, det är inte någon suspekt upplevelsepresent som avses. Yxkastning, eller The Small Viking Axe Game, är det perfekta spelet för familj och vänner.
Spelidén är att deltagarna med ska kasta miniatyryxor tillverkade i svenskt stål mot en tavla i trä och helt enkelt försöka komma så nära mitten som möjligt.
Som dart, fast betydligt coolare och manligare! Det är bara att slänga bort bocciabollarna och bränna upp kubbspelet - yxkastning är det nya!

Det ultimata grillförklädet

Det är jul och det är ju en stund kvar tills dess att det är dags att dra fram klotgrillen eller Weber-grillen. En seriös grillare är dock snabbt ute så fort de
första vårvindarna blåser in, så det är inte helt fel att ge bort prylar som din make, bror eller pappa kan ha nytta av när grillsäsongen startar. Den ultimata
utrustningen är det här urläckra förklädet som både har plats för alla tänkbara grillverktyg (tio fack och fickor!) och ett ölburksbälte med plats för sex kalla.
Vem vet, kanske mottagaren tjuvstartar grillsäsongen ännu tidigare än vanligt.

Skitrolig julklapp

19 nov 2015

Rolig och nödvändig julklapp

Här har ni skitrolig julklapp som ni också säkert lätt kan fixa ihop ett snyggt julrim till. Ni har säkert alla hört talas om det klassiska uttrycket Walk Of Shame, Här har ni iallafall lösning på det problemet ifall någon nu skulle få slut på toapapper och glömt kolla om det fanns extra! En perfekt rolig julklapp att ha till julklappsspelet eller att ge bort till polaren som alltid får slut på toalettpapper, för om inte denna finns, hur kommer då personen ifråga att lösa en sådan jobbig situation? 

Denna coola julklappen finns hos www.roligaprylar.se

/skitrolig-julklapp.jpg

 

Färdiginslagna julklappar

18 nov 2015

Att julen är en stressig högtid har inte undgått, men samtidigt en väldigt underbar tid när all julmat och julklappar är fixade och släkten samlas, och granen står grön och grann i stugan med små fint inslagna paket. Hur är du själv på att slå in julklappar på ett snyggt sätt? 

Butiken som slår in dina julklappar

Ja vissa butiker har börjat förstå att detta är något som vi kunder vill ha och behöver i en tid full av stress. Hur bra är det inte att nu kunna sitta i soffan och beställa julklappar på nätet som kommer levererade snyggt inslagna. Smart smidigt och roligt är vad detta är!

 /roliga-julklappar-pa-natet.jpg

www.poppsan.se - En butik som slår in paketen till dig!

En butik som levererar snyggt inslagna julklappar till barn, männ och kvinnor. Även väldigt mycket bra julklappar till anställda, och att få dom inslagna är ju bra för en stressad chef. En bra blandning utav klassiska produkter. Poppsan kan även fixa bra lösningar vad det gäller att skicka hem julklapparna till dina anställda med skrivna kort och rubbet. 

 

Personliga julklappar 2019

27 okt 2015

Varje år handlas det julklappar som aldrig kommer till användning. Vi köper julklappar på nätet mest bara för att ha något att ge bort. Därför tycker jag att dom personliga julklapparna är dom bästa, att lägga ner lite tid på sina julklappar och skapa något personligt kommer få folk att bli varma inombords. Många gånger kan det vara väldigt svårt att komma på vad man ska köpa för julklapp till mormor och morfar, många äldre har redan allt som dom behöver, och känner sig ofta väldigt nöjda med det. Men att ge bort lite personliga julklappar på barn barnen eller kanske på dig själv kommer få de äldre att bli mycket glada. Hittade lite roliga saker man kan göra på nätet, kolla in och se ifall du gillar mina förslag.

Personliga julklappar på nätet

Man kan lätt och smidigt skapa roliga och personliga julklappar på nätet via önskefoto.se och Smartphoto.se. Butiker som jag tycker har bra priser, och som är roliga och lätt att handla i. Sätt dig gärna ner och fundera ut något riktigt roligt, eller personligt som kan passa bra till den person som du ska köpa julklappen till. En bild på ett husdjur, dig själv, dina barn eller kanske på gammelgäddan som pappa fångade, bara fantasin sätter gränsen här. Personliga julklappar är dom bästa julklapparna.

En personlig julklapp fotomugg

Tänk att få dricka sitt morgonkaffe ur en mugg som någon skapat till just dig. Detta är något som jag hade blivit glad över att få, kanske jag får det i julklapp? Får hoppas, annars får jag skapa muggen själv. Detta är ett tips bland de lite billigare personliga julklapparna, fast ändå bra! 

Skapa en fotomugg hos Önskefoto.se - 99 kr

/personliga-julklappar.jpg

Skapa en personlig fotobok

Idag tar vi mer foton en vad vi någonsin gjort, men man ser allt mindre fotoalbum, och detta är något som jag tycker är tråkigt och som gör att många roliga bilder försvinner från semestern och andra roliga saker som man tagit foto på. Vet själv att jag har flera hundra kort på mobiler som gått sönder och blivit obrukbara, detta gör att dom minnerna går i graven. Men idag kan du skapa en fotobok på nätet. Du bara laddar upp de bilder som du tog från semestern, och sedan får du hem en snygg coh rolig fotobok på posten. Denna fotoboken kommer nu alla kunna sitta och bläddra i, lite trevligare en att sitta med en mobiltelefon. 

Du kan hitta mängder utav roliga teman att placera in dina foton i beroende på vd för typ av foton som du tagit. Har sett havstema, bebis, bröllop, fest och en hel del annat som man vill bevara sina minnen ifrån. En utav mina favoriter bland personliga julklappar, då jag själv tappat bort många utav mina egna foton. Och dom kommer inte tillbaka.

Du skapar din fotobok hos Önskefoto.se - Fr: 69 kr

/julklapp-fotobok.jpg

Personliga julklappar på väggen

Alla har vi det där favorit fotot som man aldrig skulle vilja bli av med, vad skulle inte passa bättre då att hänga upp just det fotot på väggen, så att vi kan se det varje dag. Perfekt julklapp till mormor eller någon annan som skulle bli glad över att få en canvastavla på väggen. Du lägger enkelt upp ett foto som du sedan kan redigera fram till ett resultat som passar dig, sen blir detta senare en vacker canvastavla.

Canvastavlor finns hos Önskefoto.se

 /canvastavla.jpg

Roliga strumpor som julklapp

9 okt 2015

Ett litet julklappstips

Dagens lilla julklappstips får bli att hitta några roliga strumpor att ge bort i julklapp till Pappa. Strumpor är också en sån sak som man själv ofta inte går och köper, speciellt alla pappor därute som går runt i tråkiga sportsockor. Detta är något som vi ska göra ändring på nu denna julen.

Färdig presentbox med strumpor

Hittade en massa roliga strumpor ute bland alla webb butiker. Men om man är lat och inte orkar slå in strumporna i något paket, då kanske en presentbox är att föredra? Hittade lite olika paket att välja på. Alla paketen är ifrån det kända svenska företaget Happy Socks.

Lite snabbt om Happy Socks 

Tänkte berätta lite snabbt om vilka Happy Socks är. Detta företag är svenskt och grundades år 2008 utav två svenskar vid namn Mikael Söderlindh och Viktor Tell. Deras idé var att erbjuda sina kunder färgglada och roliga strumpor. Och idag säljs deras strumpor i över 70 Länder. Nu på senare tid så har dom också börjat med att sälja kalsonger, även dom färglada och roliga precis som strump sortimentet.

 /roliga-strumpor-happy-socks.jpg

En fin presentbox med fyra stycken roliga strumpor från Happy Socks, en perfekt julklapp till en strumpälskare. Eller kanske till den som har tomt i byrålådan och behöver lite påfyllning. I detta paketet finns en bra blandning utav mönster och färger. En strumpa med prickar, en med ränder, en med rutor och den sista med fina blommor gör denna samling till någor extra. Du hittar presentboxen hos Bobbyharper.se 

Hittade också lite fler boxar med andra färger och mönster som jag tycker är fina. Finns också paket med både strumpor och kalsonger som passar perfekt som julklapp till pappa. Hittade även dessa hos Bobbyharper.se, hoppas du hillade detta julklappstips.

/presentboxar-happy-socks.jpg

 

Julklapps jakten

8 okt 2015

Den perfekta julklappen

Sitter här nu och skriver mitt första inlägg i denna bloggen om julen och alla de julklappar som julen kretsar runt. Jag tänkte hjälpa mina läsare med att leta rätt på den perfekta julklappen, vare sig det är till Pojkvännen, flickvännen, Mamma eller pappa. Vi ska gräva runt i cyber rymden och plocka fram det bästa för dina nära och kära. Du ska slippa leta runt och låta mig göra det jobbet åt dig. 

Nu när det inlägget skrivs är det 77 dagar kvar till julafton och jag kommer nu de följande dagarna leta upp bra julklappar som kan passa bra till julen 2015. Du kommer på denna sida hitta mycket roliga julklappar, då jag tycker att man ska göra julen rolig och få folk att skratta och må bra. Men var lugn, det kommer även en hel del annat smått och gott också vad det gäller i min julklapps jakt.

Handla dina julklappar på nätet

Julen är en tid som är himla underbar. Men samtidigt är den för många personer något jobbigt och stressigt. Många tycker det är himla jobbigt att köpa julklappar till alla nära och kära, och det kan jag förstå. Men då vill jag ge dig tipset att sätta på lite gott kaffe och sedan i lugn och ro beställa hem dina julklappar på nätet snabbt enkelt och smidigt. Du slipper tränga dig bland folk, och du behöver inte leta efter parkering. Lite smarta och roliga julklappstips från denna sidan och du vet vad du ska köpa, sedan är det bara några knapptryck och dina julklappar är på väg. Du har nu gjort jobbet och kan istället fortsätta njuta av julen med dina nära och kära.

 /julklappar.jpg

Smart vitlökspress

Äntligen har det kommit en genomtänkt och smart vitlökspress som underlättar för oss kockar i köket! Du slipper nu skala vitlöken, bara lägg i och presse ut. Efter detta har du ett smart verktyg på vitlökspressen som gör rengöringen till ett nöje! Detta är en utav mina favoriter bland de julklappar för 2019.

Finns hos Coolstuff

/vitlokspress-julklapp.jpg

Letar du efter ett familjespel?

Ett spel kan man alldrig få för mycket utav ifall man inte kommer på något bra att ge bort i julklapp. Ett spel behövs alltid på parmiddagar och fester. En julklapp perfekt att ge bort till vänner och familj. Därför blir mitt julklappstips Lip Twister. Roligt familjespel som kommer ge många roliga kvällar av skratt.

Finns hos Partykungen.se

/lip-twister-mouthguard-challenge-6.jpg

Väldoftande badkulor

Kanske skulle detta vara en bra julklapp till mamma eller till din flickvän. Här får du 6 stycken badkulor med en design utav bakverk i en fin presentask. Skapa ett eget spa hemma, och fixa till den perfekta romantiska kvällen med din flickvän eller pojkvän. 

Du hittar dem hos Presenter.se

 /julklapp-till-mamma-badkulor.jpg

Roliga muggar

Detta är dom tyska känslomuggarna som skojjar till det på frukostbordet. Du hittar tre olika humör. Ge bort den mugg i julklapp som passar bra till den som du dricker ditt frukostkaffe med. Dessa roliga motiv finns också att hitta på skålar.

Finns hos Coolstuff

/julklapp-rolig-mugg.jpg

Roliga flaskhållare

Ett bra julklappstips till både mamma och pappa eller till den inredningsintresserade. Det finns totalt 4 st figurer att köpa förutom golfspelaren. En rolig julklapp tycker vi och vill därför placera upp den på topplistan för 2019. Perfekt gåva att ge bort till den som även har allt.

Hitta den hos Partykungen.se

/vinhallare-julklapp.jpg

Varma gosedjur - perfekt julklapp till barnen!

Alla barn älskar söta små gosedjur. Dessa små nallar kan man även värma upp i mikron, något som blir väldigt mysigt under vinterns kalla nätter. Värm denna lilla nalle i 1,5 min och du har en varm nalle i 2 timmar.

Finns hos Coolstuff.se

/nalle-i-mikro.jpg

Keyfinder - Julklappen till den med kort minne

Alla känner vi någon som inte lägger nycklarna på samma ställe varje gång de kommer hem. Eller någon med väldigt kort minne som hela tiden springer runt och leter efter sina nycklar. Kanske detta skule vara en perfekt julklapp isåfall? Bara klicka på kontrollen och nyckeln är funnen! Dock finns ju risken att kontrollen också försvinner.

Finns hos Smartasaker.se

/keyfinder.jpg

Batman morgonrock

Perfekt julklapp till pojvän eller till pappa. Perfekt att ge bort till den som älskar superhjältar. Eller om du själv vill ha en hemma. Annars är det en väldigt rolig julklapp som kan skapa lite skratt. Och kan komma till användning under vinterns kalla mornar.

Morgonrocken hittar du hos Roligaprylar.se

 /julklapp-morgonrock.jpg

Potato Twister

Rolig julklapp till mamma eller pappa. Gör midagen lite roligare och godare. Kan lova att middagsgästerna kommer bli imponerade utav denna tuffa skapelse gjord av potatis. 

Finns hos Coolstuff.se

/rolig-julklapp.jpg

Magiskt vinställ

En bra julklapp till vinälskaren som behöver någon plats till sin favorit vinflaska. Detta roliga och magiska vinställ har den perfekta vinkeln för att hålla tyngdlagen på plats. Detta vinställ är tillverkat i trä med en läder look.

Finns hos Presenter.se

 /roligt-vinstall.jpg

Toalett basketkorg

Att gå på toaletten kanske inte är direkt kul. Men släng upp en basketkorg med 3 st bollar till. Då kan jag lova att visiten blir desto roligare. Självklart kan du spela basket i alla hemmets rum. Detta kan vara en bra gåva att ge till en sportintresserad kille eller tjej.

Till basketkorgen

 /liten-basketkorg.jpg

Den smarta popcornskålen

/popcornskalen.jpg

Vem gillar inte popcorn? Därför sätter vi denna som årets julklapp 2019! Blir precis som kastrullpopcorn, fast i micron. Perfekt att köpa och sedan bestämma vem som ska få den. Spelar ingen roll ifall du ger den till din flickvän mamma eller pappa.

Kolla in den smarta Popcornskålen!

Julklapp #2 Scuaty Potty

/julklapp-2015.jpg

Tänk att vi suttit fel på toaletten under alla dessa år. Men nu har det äntligen kommit en bra lösning på detta, en perfekt julklapp som passar till vem som helst. Sen ifall din partner komma gilla den kan jag inte lova.

Kolla in produkten som underlättar toabesöket

 

Nyhetsbrev

blogglista.se