En julklapp att minnas

I samarbete med Upplevelse.com

Nu närmar det sig juletider igen och julklappshandlingen är för många redan i full gång. Man springer runt på stan och försöker hitta den perfekta julklappen för sina nära och kära men ju mer tiden går desto svårare blir det. Det ska ju inte bara vara en pryl som man sedan stoppar undan i något skåp, man vill ju ge bort något som mottagaren önskar sig riktigt mycket, något som kommer att användas och något som den kommer att minnas.

Det svåra är när man frågar mottagaren vad den önskar sig och man inte får några förslag, att köpa julklappar till de som redan har allt eller som inte önskar sig något är alltid svårt och kräver extra tanke bakom. Då vill man ju verkligen att det ska bli rätt så att man inte kastar pengarna i sjön.

Vad ska man köpa i julklapp till den som har allt

Ett tips att ge till någon som redan har allt eller som inte önskar sig mer saker att fylla skåpen med, är att ge bort en upplevelse. En upplevelse kan göras personlig utifrån vad mottagaren har för intressen och det går att hitta exklusiva upplevelser som är lite dyrare men det finns också billigare upplevelser att ge bort. På Upplevelse.com hittar du bra julklappstips för pojkvän eller flickvän när det kommer till upplevelser att ge bort i julklapp och du hittar enkelt något som passar utifrån deras kategorier.

Alla upplevelser som handlas på Upplevelse.com har 3 års giltighetstid, vilket gör att mottagaren har gott om tid att hitta ett datum som passar för att nyttja sitt värdebevis. Det är dessutom 45 dagars öppet köp på alla upplevelser, så blir det trots allt inte bra så kan mottagaren byta till en annan upplevelse eller så kan du få pengarna tillbaka.
Upplevelse.com erbjuder dessutom en trygg e-handel och du har ditt värdebevis inom 5 minuter, så du kan handla dina julklappar in i det sista och behöver inte trängas i julhandeln på stan.
Är budgeten dessutom lite tajt såhär årets sista dagar så kan du välja att betala dina köp i januari.

Upplevelser till alla

På Upplevelse.com finns det ett brett utbud av upplevelser att välja mellan, så det är stor chans att du hittar något som passar. Det finns allt från stillsamma upplevelser så som massage, till romantiska upplevelser så som bio, middagar eller vinprovning till mer fartfyllda aktiviteter som till exempel prova att köra Ferrari. Allt från avkoppling till mer fysiskt krävande aktiviteter och garanterat något för mottagaren att minnas under lång tid framöver!

17 Dec 2019

/till-kampanjen.png

Fjärrutlösare till mobilen 😍

En trådlös fjärrkontroll som gör det enklare att ta bilder med din smartphone. Kompatibel med både iOS och Android, ansluter den via Bluetooth och har en räckvidd på upp till 10 meter.

39 kr hos Coolstuff.se

/fjarrutlosare-till-mobilen.jpg

Smart vitlökspress

Äntligen har det kommit en genomtänkt och smart vitlökspress som underlättar för oss kockar i köket! Du slipper nu skala vitlöken, bara lägg i och presse ut. Efter detta har du ett smart verktyg på vitlökspressen som gör rengöringen till ett nöje! Detta är en utav mina favoriter bland de julklappar för 2023.

Finns hos Smartasaker.se

/vitlokspress-julklapp.jpg

Den smarta popcornskålen

Vem gillar inte popcorn? Därför sätter vi denna som årets julklapp 2019! Blir precis som kastrullpopcorn, fast i micron. Perfekt att köpa och sedan bestämma vem som ska få den. Spelar ingen roll ifall du ger den till din flickvän mamma eller pappa.

Kolla in den smarta Popcornskålen!

/popcornskalen.jpg

Potato Twister

Rolig julklapp till mamma eller pappa. Gör midagen lite roligare och godare. Kan lova att middagsgästerna kommer bli imponerade utav denna tuffa skapelse gjord av potatis. 

Finns hos Coolstuff.se

/rolig-julklapp.jpg

Roligaste familjespelet som leder till gapskratt?

Ett spel kan man alldrig få för mycket utav ifall man inte kommer på något bra att ge bort i julklapp. Ett spel behövs alltid på parmiddagar och fester. En julklapp perfekt att ge bort till vänner och familj. Därför blir mitt julklappstips Lip Twister. Roligt familjespel som kommer ge många roliga kvällar av skratt.

Finns hos Spelexperten.se

/lip-twister-mouthguard-challenge-6.jpg

Väckarklocka med gryningssimulator

Känner du någon som avskyr tradionella väckarklockor? Här kommer den snälla väckarklockan som väcker dig lite mer bekvämt via en gryningssimulator där ljuset sakta tänds upp. Du vaknar även upp till fågelkvitter eller andra naturljud. En perfekt julklapp till den morgontrötte. 

Denna coola väckarklocka finns hos Coolstuff.se

Roliga muggar

Detta är dom tyska känslomuggarna som skojjar till det på frukostbordet. Du hittar tre olika humör. Ge bort den mugg i julklapp som passar bra till den som du dricker ditt frukostkaffe med. Dessa roliga motiv finns också att hitta på skålar.

Finns hos Coolstuff.se

/julklapp-rolig-mugg.jpg

Rolig flaskhållare med kedja

Ett bra julklappstips till både mamma och pappa eller till den inredningsintresserade. Nu kan man servera vinet på ett roligare vis. En rolig julklapp tycker vi och vill därför placera upp den på topplistan för 2023. Perfekt gåva att ge bort till den som även har allt.

Hitta den hos Coolstuff.se

Varma gosedjur - perfekt julklapp till barnen!

Alla barn älskar söta små gosedjur. Dessa små nallar kan man även värma upp i mikron, något som blir väldigt mysigt under vinterns kalla nätter. Värm denna lilla nalle i 1,5 min och du har en varm nalle i 2 timmar.

Finns hos Bluebox.se

/nalle-i-mikro.jpg

Keyfinder - Julklappen till den med kort minne

Alla känner vi någon som inte lägger nycklarna på samma ställe varje gång de kommer hem. Eller någon med väldigt kort minne som hela tiden springer runt och leter efter sina nycklar. Kanske detta skule vara en perfekt julklapp isåfall? Bara klicka på kontrollen och nyckeln är funnen! Dock finns ju risken att kontrollen också försvinner.

Finns hos Smartasaker.se

Batman morgonrock

Perfekt julklapp till pojvän eller till pappa. Perfekt att ge bort till den som älskar superhjältar. Eller om du själv vill ha en hemma. Annars är det en väldigt rolig julklapp som kan skapa lite skratt. Och kan komma till användning under vinterns kalla mornar.

Morgonrocken hittar du hos Roligaprylar.se

 /julklapp-morgonrock.jpg

 

Magiskt vinställ

En bra julklapp till vinälskaren som behöver någon plats till sin favorit vinflaska. Detta roliga och magiska vinställ har den perfekta vinkeln för att hålla tyngdlagen på plats. Detta vinställ är tillverkat i trä med en läder look.

Finns hos Coolstuff.se

 /roligt-vinstall.jpg

Toalett basketkorg

Att gå på toaletten kanske inte är direkt kul. Men släng upp en basketkorg med 3 st bollar till. Då kan jag lova att visiten blir desto roligare. Självklart kan du spela basket i alla hemmets rum. Detta kan vara en bra gåva att ge till en sportintresserad kille eller tjej.

Till basketkorgen

 /liten-basketkorg.jpg

Nyhetsbrev

Facebook

blogglista.se