Kan dockan vara den ultimata presenten?

/barbie-docka.jpg

Säg det barn som inte blir glad över en docka! Traditionellt har det nog varit en "tjejpresent" men idag är det en lika populär present oavsett flicka eller pojke och det finns ett sådant enormt utbud att det går att hitta den ultimata dockan till varje barn.

Barbie - en klassiker

Barbie är en riktig klassiker och trots alla debatter som omgärdat denna docka har den aldrig tappat i popularitet. Världen över leker såväl flickor som pojkar med Barbie och hennes vänner, trots att världsledare från gång till annan gjort sina försök att förbjuda henne. Trots vuxnas dubier älskas Barbie och hennes vänner av barn och Barbiefamiljen växer konstant.

Barbie hänger med i tiden

Barbies historia tog sin början i USA på 1950-talet och sedan dess har hon gjort allt för att hänga med i tiden. Att det finns Barbie i yogapose, med ett padelrack i handen och i Prideutstyrsel säger nog allt. I tillägg uppdateras både tillbehör och filmer kontinuerligt varför barn, oavsett i vilken tid de lever, märker att Barbie och hennes vänner gör precis som de gör och har samma intressen. Barbie och hennes vänner kan också ge barnen nya infallsvinklar och nya intressen - leker du med Barbiedoktor kan intresset mycket väl växa till att barnet vill bli läkare i framtiden.

Hela hemmet till rabatterat pris

Tillbehören till Barbie är många! För många tänker nog många som står för plånboken. Önskelistorna inför jul och födelsedagar fylls med alltifrån barbiedockhus, hus, hästar, hundar, bilar och helikoptrar och då har vi inte ens snuddat vid kläder och fler dockor! Utstyrslar för bröllop, begravningar, arbetet på kontor och stranden - och för att få plats med allt bara måste man ha en eller flera garderober i Barbies färger. För den som vill hålla nere kostnaderna på alla prylar tipsar vi gärna om den rabatt om 10 % som Leksakscity erbjuder till och med 31 december 2022. Ange rabattkod lekc16-b så kommer du lite lindrigare undan.

Alla leksaker på ett ställe

Att hitta precis allt som Barbievärlden har att erbjuda i en och samma butik är nog omöjligt men Leksakscity erbjuder mer än många andra. Med ett gediget urval av dockor, alltifrån Barbie och Ken i traditionell utformning till barnvakter, bebisar och sjöjungfrur kan alla hitta det som passar dem. För dig som är ute efter den ultimata presenten vågar vi lova att du hittar vad du söker här.

8 Aug 2022

/till-kampanjen.png

Fjärrutlösare till mobilen 😍

En trådlös fjärrkontroll som gör det enklare att ta bilder med din smartphone. Kompatibel med både iOS och Android, ansluter den via Bluetooth och har en räckvidd på upp till 10 meter.

39 kr hos Coolstuff.se

/fjarrutlosare-till-mobilen.jpg

Smart vitlökspress

Äntligen har det kommit en genomtänkt och smart vitlökspress som underlättar för oss kockar i köket! Du slipper nu skala vitlöken, bara lägg i och presse ut. Efter detta har du ett smart verktyg på vitlökspressen som gör rengöringen till ett nöje! Detta är en utav mina favoriter bland de julklappar för 2023.

Finns hos Smartasaker.se

/vitlokspress-julklapp.jpg

Den smarta popcornskålen

Vem gillar inte popcorn? Därför sätter vi denna som årets julklapp 2019! Blir precis som kastrullpopcorn, fast i micron. Perfekt att köpa och sedan bestämma vem som ska få den. Spelar ingen roll ifall du ger den till din flickvän mamma eller pappa.

Kolla in den smarta Popcornskålen!

/popcornskalen.jpg

Potato Twister

Rolig julklapp till mamma eller pappa. Gör midagen lite roligare och godare. Kan lova att middagsgästerna kommer bli imponerade utav denna tuffa skapelse gjord av potatis. 

Finns hos Coolstuff.se

/rolig-julklapp.jpg

Roligaste familjespelet som leder till gapskratt?

Ett spel kan man alldrig få för mycket utav ifall man inte kommer på något bra att ge bort i julklapp. Ett spel behövs alltid på parmiddagar och fester. En julklapp perfekt att ge bort till vänner och familj. Därför blir mitt julklappstips Lip Twister. Roligt familjespel som kommer ge många roliga kvällar av skratt.

Finns hos Spelexperten.se

/lip-twister-mouthguard-challenge-6.jpg

Väckarklocka med gryningssimulator

Känner du någon som avskyr tradionella väckarklockor? Här kommer den snälla väckarklockan som väcker dig lite mer bekvämt via en gryningssimulator där ljuset sakta tänds upp. Du vaknar även upp till fågelkvitter eller andra naturljud. En perfekt julklapp till den morgontrötte. 

Denna coola väckarklocka finns hos Coolstuff.se

Roliga muggar

Detta är dom tyska känslomuggarna som skojjar till det på frukostbordet. Du hittar tre olika humör. Ge bort den mugg i julklapp som passar bra till den som du dricker ditt frukostkaffe med. Dessa roliga motiv finns också att hitta på skålar.

Finns hos Coolstuff.se

/julklapp-rolig-mugg.jpg

Rolig flaskhållare med kedja

Ett bra julklappstips till både mamma och pappa eller till den inredningsintresserade. Nu kan man servera vinet på ett roligare vis. En rolig julklapp tycker vi och vill därför placera upp den på topplistan för 2023. Perfekt gåva att ge bort till den som även har allt.

Hitta den hos Coolstuff.se

Varma gosedjur - perfekt julklapp till barnen!

Alla barn älskar söta små gosedjur. Dessa små nallar kan man även värma upp i mikron, något som blir väldigt mysigt under vinterns kalla nätter. Värm denna lilla nalle i 1,5 min och du har en varm nalle i 2 timmar.

Finns hos Bluebox.se

/nalle-i-mikro.jpg

Keyfinder - Julklappen till den med kort minne

Alla känner vi någon som inte lägger nycklarna på samma ställe varje gång de kommer hem. Eller någon med väldigt kort minne som hela tiden springer runt och leter efter sina nycklar. Kanske detta skule vara en perfekt julklapp isåfall? Bara klicka på kontrollen och nyckeln är funnen! Dock finns ju risken att kontrollen också försvinner.

Finns hos Smartasaker.se

Batman morgonrock

Perfekt julklapp till pojvän eller till pappa. Perfekt att ge bort till den som älskar superhjältar. Eller om du själv vill ha en hemma. Annars är det en väldigt rolig julklapp som kan skapa lite skratt. Och kan komma till användning under vinterns kalla mornar.

Morgonrocken hittar du hos Roligaprylar.se

 /julklapp-morgonrock.jpg

 

Magiskt vinställ

En bra julklapp till vinälskaren som behöver någon plats till sin favorit vinflaska. Detta roliga och magiska vinställ har den perfekta vinkeln för att hålla tyngdlagen på plats. Detta vinställ är tillverkat i trä med en läder look.

Finns hos Coolstuff.se

 /roligt-vinstall.jpg

Toalett basketkorg

Att gå på toaletten kanske inte är direkt kul. Men släng upp en basketkorg med 3 st bollar till. Då kan jag lova att visiten blir desto roligare. Självklart kan du spela basket i alla hemmets rum. Detta kan vara en bra gåva att ge till en sportintresserad kille eller tjej.

Till basketkorgen

 /liten-basketkorg.jpg

Nyhetsbrev

Facebook

blogglista.se