Julklappar till Barn

Att köpa julklappar till barn är både lätt och roligt då dom blir glada över nästan allting. Men du ska ändå på denna sidan få en uppsjö utav roliga julklappar som kommer passa bra till barnen. Förutom att leksakerna ska vara roliga, så tycker även jag att dom ska hjälpa barnen att bli smartare, där dom får använda sin kreativitet och bygga och lära sig saker. Lego är ett exempel som stimulerar barns hjärnor. Kolla gärna i listan och se ifall du tycker mina exempel på julklappar passar bra till barnen.

Bra butiker med julklappar till barnen

Här hittar ni ett par bra butiker som säljer leksaker på nätet. Och jag kan lova att du kommer bli nöjd ifall du beställer dina julklappar från dessa ställen. Dessa butiker har bra priser och stort utbud, samt bra fraktvillkor och snabbba leveranser. Butikerna är enkla och roliga att handla i, och visar upp leksakerna på ett bra sätt.

 

/jollyroom-leksaker.png
www.Jollyroom.se

Jollyroom är en butik som säljer leksaker på nätet till barn och baby. Man kan även hitta inredning och barnkläder på denna sidan. Jollyroom en väldigt fin och trevlig butik att handla i. Dom har också et stort utbud av bra leksaker. Här kommer ni garanterat hitta bra julklappar till barnen. 

/stor-och-liten-presenttips.png

www.storochliten.se

Här kan du hitta mängder utav roliga och bra julklappar till barnen. Här finns allt ifrån lego, dockor, kläder, pyssel och kritor och mängder utav roliga radiostyrda bilar. Denna butik med leksaker får en given plats på vår topplista över bästa stället att hitta julklappar på nätet.Stor och liten grundades 1975 och var ett tag Sveriges största leksaksbutik. Året 2000 köpte en annan aktör företaget och dom försvann från marknaden. Men år 2011 återlanserade man denna gamla klassiska leksaksbutik, denna gång valde man att lansera den på nätet. Detta är något som jag tycker är extra kul, då jag själv köpte leksaker som barn i denna butik.

/julklappar-1.png /julklappar-2.png
/julklappar-3.png /julklappar-4.png

Årets leksak - Leksaker genom tiderna

Här kan du hitta årets bästa leksaker som ligger högst upp på topplistorna hos leksaksförsäljarna. Du kommer även hitta en del klassiker som aldrig går ut tiden. Du själv har säkert lekt med samma leksaker, och även barn idag kommer att älska samma saker som du själv. Hoppas denna sidan kan hjälpa dig att hitta bra julklappar till barnen.

GraviTrax - Årets Leksak 2019 
8+ år

Ett kulbanesystem från GraviTrax är en julklapp som de flesta barnen kommer älska, och en hel del vuxna för den delen. Här får barnet lära sig bygga egna konstruktioner och utvidga sin kreativa sida. 

Har själv köpt detta till mina barn och dom älskar det! Men sanningen är att jag själv älskar det nästan mer 😆

Du hittar den hos Jollyroom.se

/gravitrax.jpg

 

Lundby room - Bästa leksaken 2019
Barn 3-5 år

Ett dockskåp har alltid varit den perfekta presenten till små barn som älskar att sitta och pyssla med inredning och små dockor. Detta dockskåp har dock blivit årets leksak för 2019 i kategorin förskolebarn.

Du hittar sveriges största utbud av dockhus hos Jollyroom.se

Gå direkt till kategorin med Lundy dockhus

Huset kan köpas i sektioner

22 cm brett - 159 kr
33 cm brett - 149 kr
44 cm brett - 199 kr

Tillbehör till dockskåpet hittar du här

/lundby-room.jpg

 

Brio Racerbil - Årets bästa babyleksak 2019
+24 mån

När man tänker på Brio leksaker så är den första tanken kvalité och tidlös design. Att köpa något från Brios sortiment är alltid ett säkert kort. Här kan du iallafall se årets babyleksak 2019. En lättkörd radiostyrd för bebisar. 

Du hittar den hos Jollyroom.se

/brio-racerbil.jpg

 

Lalaboom - Bästa babyleksaken 2018
+ 18-36 mån

Lalaboom innehåller färgglada bollar & byggpärlor som din baby ska försöka bygga upp. Juryn ansåg att denna babyleksak utvecklar barnets finmotorik och tankeförmåga att sammansätta olika delar. Här kan ditt barn utveckla sin fantasi genom att vrida och vända på klossarna och trä på dom som pärlor på ett snöre.

Du hittar den hos Jollyroom.se

/arets-leksak.jpg

 

 

Leksaker från Nerf

Nerf-leksaksvapnen är populära för sin säkerhet och användarvänlighet, eftersom de skjuter skumgummipilar, skivor eller bollar. De är designade för både inomhus- och utomhusbruk och är populära bland barn och vuxna som gillar lekfulla strider och skjutspel.

Du hittar mängder av Nerfs produkter hos Jollyroom.se

Årets leksak 2016

Denna lilla dockan är utsedd till årets leksak 2016. Och fått pris på årets mest innovativa leksak. Denna lila docka kan ändra till olika färger beroende på hur barnen vänder den. Du kan också spela in egna röster som sen spelas upp. Dockan kan säga 100 olika saker och spela upp olika musikstilar som jazz, opera, rock och pop mm. Rolig leksak till barn helt enkelt.

Se alla dockor som är populära nu hos Jollyroom.se

/arets-leksak-2016.jpg

Lite andra roliga leksaker till barn

Bobby car

Detta är den klassiskt röda bilen från Big. Ett tyskt företag som tillverkat denna bil enda sedan 1972. Och barnen gillar den lika mycket nu som då. Denna smarta och roliga Bobby car hjälper barnen att få bättre styrka och balans i kroppen samtidigt som dom har det roligt. Denna förtjänar att ligga högt på vår topplista över barnens favorit julklappar för 2016. Denna bil finns också i färgerna 

Finns hos Jollyroom.se

 

/bilen-bobby-car-rod.jpg

Julklapp till barn och vuxna

Denna julklapp är väldigt rolig för både barn och vuxna. Du kan enklet reglera svårighetsgraden genom att backa och därför spelar åldern ingen roll. bra julklapp där alla kan vara med och leka på självaste julafton. En leksak utav kvalitet som håller i många år. Även en prisvärd och billig julklapp till barnen.

Finns hos Jollyroom.se

/julklapp-till-barn-och-vuxna.jpg

Bygg din egen kulbana - +4 år

Spännande och kreativ julklapp till barnen. Här kan du och barnen använda er egen kreativitet och bygga egna banor där kulan får rulla sin väg. En bra julklapp som får barnen att tänka i nya banor. Denna leksak är även rolig för vuxna. Jag gillar leksaker där man själv kan ha roligt.

Finns hos Jollyroom.se

 

 /rolig-kulbana-till-barn.jpg

Kanalsystemet Aquaplay - +3

Vilka barn älskar inte att leka med vatten och båtar. Här finns det även en sluss och kran som kan lasta båtarna med last. Du kan även pumpa vatten så båtarna åker runt. Ett litet vattenpalats till barnen. Du kan även köpa till båtar och bilar till denna produkt. 

Finns hos Jollyroom.se

 /vattenleksaker.jpg

Magnetiska träklossar - 199 kr 

Glöm tyndlagen och barn som blir ledsna över att deras byggen rasar ihop. Här har du dom magnetiska träklossarna som skapar helt nya skapelser, perfekt julklapp till barn som gillar att bygga och tänka själv och skapa nya skapelser. Med dessa färgglada träklossar kan du bygga vad som helst, kanske en hund, katt, rymdraket eller varför inte ett lutande torn som inte rasar? 

Du hittar träklossarna hos Coolstuff.se

/magnetiska-traklossar.jpg

Vävstolen till barn

Denna klassiska vävstol från Micki känner ni säkert igen. En bra julklapp som de flesta barn tycker är rolig. Skapa egna dukar och annat som barnen kan ha i sitt rum. Denna kan man senare ge bort till nära och käras barn, en sån här klenod går inte ur tiden.

Vävstolen hittar ni hos Jollyroom.se

/vavstol-till-barn.jpg

 

 

Speldosan med ballerina - 569 kr

Denna perfekta julklappen till alla flickor som behöver någon ställe att lägga sina smycken på. En julklapp som alldrig går ur tiden. Speldosan spelar en vacker melodi samtidigt som ballerian dansar runt. Perfekt till flickan som vill vara den lilla prinsessan.

Finns hos Jollyrom.se

 /speldosa-ballerina.jpg

 

/till-kampanjen.png

Fjärrutlösare till mobilen 😍

En trådlös fjärrkontroll som gör det enklare att ta bilder med din smartphone. Kompatibel med både iOS och Android, ansluter den via Bluetooth och har en räckvidd på upp till 10 meter.

39 kr hos Coolstuff.se

/fjarrutlosare-till-mobilen.jpg

Smart vitlökspress

Äntligen har det kommit en genomtänkt och smart vitlökspress som underlättar för oss kockar i köket! Du slipper nu skala vitlöken, bara lägg i och presse ut. Efter detta har du ett smart verktyg på vitlökspressen som gör rengöringen till ett nöje! Detta är en utav mina favoriter bland de julklappar för 2023.

Finns hos Smartasaker.se

/vitlokspress-julklapp.jpg

Den smarta popcornskålen

Vem gillar inte popcorn? Därför sätter vi denna som årets julklapp 2019! Blir precis som kastrullpopcorn, fast i micron. Perfekt att köpa och sedan bestämma vem som ska få den. Spelar ingen roll ifall du ger den till din flickvän mamma eller pappa.

Kolla in den smarta Popcornskålen!

/popcornskalen.jpg

Potato Twister

Rolig julklapp till mamma eller pappa. Gör midagen lite roligare och godare. Kan lova att middagsgästerna kommer bli imponerade utav denna tuffa skapelse gjord av potatis. 

Finns hos Coolstuff.se

/rolig-julklapp.jpg

Roligaste familjespelet som leder till gapskratt?

Ett spel kan man alldrig få för mycket utav ifall man inte kommer på något bra att ge bort i julklapp. Ett spel behövs alltid på parmiddagar och fester. En julklapp perfekt att ge bort till vänner och familj. Därför blir mitt julklappstips Lip Twister. Roligt familjespel som kommer ge många roliga kvällar av skratt.

Finns hos Spelexperten.se

/lip-twister-mouthguard-challenge-6.jpg

Väckarklocka med gryningssimulator

Känner du någon som avskyr tradionella väckarklockor? Här kommer den snälla väckarklockan som väcker dig lite mer bekvämt via en gryningssimulator där ljuset sakta tänds upp. Du vaknar även upp till fågelkvitter eller andra naturljud. En perfekt julklapp till den morgontrötte. 

Denna coola väckarklocka finns hos Coolstuff.se

Roliga muggar

Detta är dom tyska känslomuggarna som skojjar till det på frukostbordet. Du hittar tre olika humör. Ge bort den mugg i julklapp som passar bra till den som du dricker ditt frukostkaffe med. Dessa roliga motiv finns också att hitta på skålar.

Finns hos Coolstuff.se

/julklapp-rolig-mugg.jpg

Rolig flaskhållare med kedja

Ett bra julklappstips till både mamma och pappa eller till den inredningsintresserade. Nu kan man servera vinet på ett roligare vis. En rolig julklapp tycker vi och vill därför placera upp den på topplistan för 2023. Perfekt gåva att ge bort till den som även har allt.

Hitta den hos Coolstuff.se

Varma gosedjur - perfekt julklapp till barnen!

Alla barn älskar söta små gosedjur. Dessa små nallar kan man även värma upp i mikron, något som blir väldigt mysigt under vinterns kalla nätter. Värm denna lilla nalle i 1,5 min och du har en varm nalle i 2 timmar.

Finns hos Bluebox.se

/nalle-i-mikro.jpg

Keyfinder - Julklappen till den med kort minne

Alla känner vi någon som inte lägger nycklarna på samma ställe varje gång de kommer hem. Eller någon med väldigt kort minne som hela tiden springer runt och leter efter sina nycklar. Kanske detta skule vara en perfekt julklapp isåfall? Bara klicka på kontrollen och nyckeln är funnen! Dock finns ju risken att kontrollen också försvinner.

Finns hos Smartasaker.se

Batman morgonrock

Perfekt julklapp till pojvän eller till pappa. Perfekt att ge bort till den som älskar superhjältar. Eller om du själv vill ha en hemma. Annars är det en väldigt rolig julklapp som kan skapa lite skratt. Och kan komma till användning under vinterns kalla mornar.

Morgonrocken hittar du hos Roligaprylar.se

 /julklapp-morgonrock.jpg

 

Magiskt vinställ

En bra julklapp till vinälskaren som behöver någon plats till sin favorit vinflaska. Detta roliga och magiska vinställ har den perfekta vinkeln för att hålla tyngdlagen på plats. Detta vinställ är tillverkat i trä med en läder look.

Finns hos Coolstuff.se

 /roligt-vinstall.jpg

Toalett basketkorg

Att gå på toaletten kanske inte är direkt kul. Men släng upp en basketkorg med 3 st bollar till. Då kan jag lova att visiten blir desto roligare. Självklart kan du spela basket i alla hemmets rum. Detta kan vara en bra gåva att ge till en sportintresserad kille eller tjej.

Till basketkorgen

 /liten-basketkorg.jpg

Nyhetsbrev

Facebook

blogglista.se