Julklappar till Barn

Att köpa julklappar till barn är både lätt och roligt då dom blir glada över nästan allting. Men du ska ändå på denna sidan få en uppsjö utav roliga julklappar som kommer passa bra till barnen. Förutom att leksakerna ska vara roliga, så tycker även jag att dom ska hjälpa barnen att bli smartare, där dom får använda sin kreativitet och bygga och lära sig saker. Lego är ett exempel som stimulerar barns hjärnor. Kolla gärna i listan och se ifall du tycker mina exempel på julklappar passar bra till barnen.

Bra butiker med julklappar till barnen

Här hittar ni ett par bra butiker som säljer leksaker på nätet. Och jag kan lova att du kommer bli nöjd ifall du beställer dina julklappar från dessa ställen. Dessa butiker har bra priser och stort utbud, samt bra fraktvillkor och snabbba leveranser. Butikerna är enkla och roliga att handla i, och visar upp leksakerna på ett bra sätt.

www.Lekmer.se - Leksaker till både baby & barn i alla åldrar

Sveriges största webbutik inom barnleksaker, här kommer du hitta mängder utav roliga julklappar till barnen. Förutom leksaker finns barnkläder, skor, bilbarnstolar och massa fin inredning till barnrummet.

Fraktpriset ligger på 49 kr, men du får det fraktfritt ifall du handlar för minst 1000 kr.

Leveranstiden är 1-3 vardagar.

Outlett finns i butiken, du hittar mängder utav roliga leksaker med REA upp till 60 %. Klicka här för att ta del av rean. Nu kan barnen få mer leksaker genom att köpa billiga julklappar på nätet.

www.bamba.se

Bamba är en butik som säljer leksaker på nätet till barn och baby. Man kan även hitta inredning och barnkläder på denna sidan. Bamba en väldigt fin och trevlig butik att handla i. Dom har också et stort utbud av bra leksaker. Här kommer ni garanterat hitta bra julklappar till barnen. 

 

www.storochliten.se - Leksaksbutiken grundades 1975

Stor och liten grundades 1975 och var ett tag Sveriges största leksaksbutik. Året 2000 köpte en annan aktör företaget och dom försvann från marknaden. Men år 2011 återlanserade man denna gamla klassiska leksaksbutik, denna gång valde man att lansera den på nätet. Detta är något som jag tycker är extra kul, då jag själv köpte leksaker som barn i denna butik.

Här kan du hitta mängder utav roliga och bra julklappar till barnen. Här finns allt ifrån lego, dockor, kläder, pyssel och kritor och mängder utav roliga radiostyrda bilar. Denna butik med leksaker får en given plats på vår topplista över bästa stället att hitta julklappar på nätet.

/storochliten-julklappar.jpg

Topplistan med julklappar till barn

Här kan du hitta de julklappar som ligger högst upp på topplistan hos leksaksförsäljarna. Du kommer även hitta en del klassiker som aldrig går ut tiden. Du själv har säkert lekt med samma leksaker, och även barn idag kommer att älska samma saker som du själv. Hoppas denna sidan kan hjälpa dig att hitta bra julklappar till barnen.

Årets leksak 2016

Denna lilla dockan är utsedd till årets leksak 2016. Och fått pris på årets mest innovativa leksak. Denna lila docka kan ändra till olika färger beroende på hur barnen vänder den. Du kan också spela in egna röster som sen spelas upp. Dockan kan säga 100 olika saker och spela upp olika musikstilar som jazz, opera, rock och pop mm. Rolig leksak till barn helt enkelt.

Till produkt

/arets-leksak-2016.jpg

Bobby car - +1

Detta är den klassiskt röda bilen från Big. Ett tyskt företag som tillverkat denna bil enda sedan 1972. Och barnen gillar den lika mycket nu som då. Denna smarta och roliga Bobby car hjälper barnen att få bättre styrka och balans i kroppen samtidigt som dom har det roligt. Denna förtjänar att ligga högt på vår topplista över barnens favorit julklappar för 2016. Denna bil finns också i färgerna 

Bobby car hittar du hos Bamba.se

/bilen-bobby-car-rod.jpg

Julklapp till barn och vuxna

Denna julklapp är väldigt rolig för både barn och vuxna. Du kan enklet reglera svårighetsgraden genom att backa och därför spelar åldern ingen roll. bra julklapp där alla kan vara med och leka på självaste julafton. En leksak utav kvalitet som håller i många år. Även en prisvärd och billig julklapp till barnen.

Finns hos presenter.se

/julklapp-till-barn-och-vuxna.jpg

Bygg din egen kulbana - +4 år

Spännande och kreativ julklapp till barnen. Här kan du och barnen använda er egen kreativitet och bygga egna banor där kulan får rulla sin väg. En bra julklapp som får barnen att tänka i nya banor. Denna leksak är även rolig för vuxna. Jag gillar leksaker där man själv kan ha roligt.

Du hittar massa kulbanor hos Bamba.se

 /rolig-kulbana-till-barn.jpg

Kanalsystemet Aquaplay - +3

Vilka barn älskar inte att leka med vatten och båtar. Här finns det även en sluss och kran som kan lasta båtarna med last. Du kan även pumpa vatten så båtarna åker runt. Ett litet vattenpalats till barnen. Du kan även köpa till båtar och bilar till denna produkt. 

Finns hos Bamba.se

 /vattenleksaker.jpg

Magnetiska träklossar - 199 kr 

Glöm tyndlagen och barn som blir ledsna över att deras byggen rasar ihop. Här har du dom magnetiska träklossarna som skapar helt nya skapelser, perfekt julklapp till barn som gillar att bygga och tänka själv och skapa nya skapelser. Med dessa färgglada träklossar kan du bygga vad som helst, kanske en hund, katt, rymdraket eller varför inte ett lutande torn som inte rasar? 

Du hittar träklossarna hos Coolstuff.se

/magnetiska-traklossar.jpg

Vävstolen till barn

Denna klassiska vävstol från Micki känner ni säkert igen. En bra julklapp som de flesta barn tycker är rolig. Skapa egna dukar och annat som barnen kan ha i sitt rum. Denna kan man senare ge bort till nära och käras barn, en sån här klenod går inte ur tiden.

Vävstolen hittar ni hos Bamba.se

/vavstol-till-barn.jpg

Knallpulverpistolen - 99 kr

En riktigt klassiker som vägrar försvinna, och inte så konstigt heller. För vilken ung grabb vill inte vara en riktig cowboy? Och då behövs det en pickadoll som smäller lite. Knallpulverpistolen var en sak som alltid stod med på min tomtelista över saker jag ville leka med, därför valde jag att ha med den på listan.

Partykungen.se fixar livet till att bli en cowboy

/knallpulverpistol.jpg

Speldosan med ballerina - 569 kr

Denna perfekta julklappen till alla flickor som behöver någon ställe att lägga sina smycken på. En julklapp som alldrig går ur tiden. Speldosan spelar en vacker melodi samtidigt som ballerian dansar runt. Perfekt till flickan som vill vara den lilla prinsessan.

Finns hos prsenter.se

 /speldosa-ballerina.jpg