Lyxiga julklappar

Här kan du hitta lyxiga julklappar som sticker ut från mängden. Vi letar upp julklappar som kan passa bra till den som varit snäll för året 2016. För här kan du bara hitta dyra julklappar. Det ska bara läggas upp produkter som är unika på något sätt vad det gäller design eller funktion. Det ska vara produkter som i mångas ögon kan verka vara meningslösa. Jag själv älskar teknik och smarta produkter, därför är den listan handplockad med kärlek. Hoppas ni kan hitta något bra nedanför.

Dessa julklappar kan även passa bra till dina anställda ifall dom nu gjort ett bra jobb för året. Kolla gärna in listan om du driver företag, tror nämligen dessa julklappar komer ge dig en nöjd och glad personal inför 2017. Vi kommer lägga upp blandade förslag från olika butiker på nätet. Vi kommer också ge förslag på både produkter och upplevelser

Appstyrd kaffebryggare

Denna kaffebryggare är något utöver det vanliga. Denna är nämligen appstyrd och ligger uppkopplad på wifi. Tänk dig bara tanken på morgonen att kunna ligga kvar i sängen och bara trycka på en knapp, och några minuter senare kunna känna lukten utav nybryggt kaffe. Du styr denna kaffebryggare enkelt genom din mobiltelefon. 

Kaffemaskinen fyller du också på med färska bönor. Maskinen kan även mala bönorna både fint och grovt. Här har du en maskin som fixar ett perfekt morgonkaffe till den mest kräsne kaffe älskaren!

Du hittar den hos Coolstuff.se

/appstyrd-kaffebryggare.jpg

Genomskinlig brödrost

Utöver tidigare kaffebryggare kommer här också en extremt rolig brödrost! Den är inte billig, men otroligt häftig och med en design som slår det mesta. Du slipper också få en bränd macka på morgonen. Bara plocka upp mackan när den har den perfekta färgen. Bra julklapstips till den som verkligen värdesätter frukost tiden på morgonen. Varumärket på denna brödrost är Magimix. Och finns hos Kitchentime.se

/genomskinlig-brodrost.jpg

Lyxig tröja till pappa eller pojkvän

Vem skulle inte bli glad över att få en stickad och mysig tröja från Gant. På Johnells finns mängder utav snygga tröjor och en hel del annat inom mode. Här hittar ni välkända klädmärken som Gant, Ralph Louren, Boss, Henri Llojd mm. Perfekt julklapp til den modemedvetne.

Finns hos Johnells.se

 /mysig-troja.jpg

Mysig bordskamin

Den ultimata julklappen att ge bort till någon som älskar att ligga hemma och mysa i vinterkylan. Vacker bordskamin som drivs utav olja. Denna lampan sprider både värme, och skapar en romantisk stämmning. Perfekt julklapp till flickvännen om hon gillar inredning.

Finns hos presenter.se

/fin-bordskamin-etanol.jpg