Julklapp till pappa

Då var det dags att hitta en bra julklapp till pappa, och här hittar du bra och roliga julklappar som kommer uppskattas. Här ska det visas upp lite blandade julklappar som bör passa till de flesta pappor. Både roliga och praktiska julklappar. Har tänkt en hel del på vad som skulle passa bra, och har kommit fram till att det är rätt så enkelt att köpa julklappar till pappa. Kolla igenom listan och se ifall du tror att någon av dessa prylarna kan passa bra till din pappa.

Pizzamatta

Mat är en sak som alla gillar, och vilken pappa säger nej till en pizza? Denna pizzamatta gör så att botten blir mer krispig med hjälp utav små hål under. Effekten blir den samma som en pizzasten. Ge bort denna som julklapp och lova sen din pappa att du ska göra en hemmagjord pizza till han.

Finns hos Coolstuff.se

/pizzamatta.jpg

Kaffemugg 

En bra julklapp till pappa skulle kunna vara denna kaffemugg. Har du en pappa som älskar kaffe? Då har du en perfekt present som han kommer bli glad över.

Kaffemuggen finns hos D7.se

/julklapp-till-pappa-mugg.jpg

Ölkylare - 99 kr

En ölkylare måste ju vara den perfekta julklappen till pappa? För vilken pappa vill inte njuta av en kall öl. Perfekt när det är varmt ute och man vill behålla kylan i ölen/läsken. Men den funkar lika bra under julens kalla månader, för det händer ju att man glömmer ställa in ölen i kylen även då. Om man tänker efter, då är det rätt så lätt att hitta julklappar till pappa.

Ölkylare till pappa finns hos Coolstuff.se

/julklapp-till-pappa.jpg

Ferrari Körning till Pappa - 749 kr

Det många av oss killar som går hela livet och drömmer om attt kunna köpa sig en egen röd Ferrari. Men verkligheten hinner ikapp och för dom flesta blir det tyvärr ingen Ferrari. Men jag tycker ändå att du ska ge din pappa en liten stund i denna extremt coola sportbil, man kan nu få chansen att köra Ferrari eller Lamborghini via Upplevelse.com. Detta kommer bli en rolig julklapp till pappa. 

Boka en körning hos Upplevelse.com

 /julklapp-ferrari-f430.png

 

Fritös

Äntligen har samma typ av fritös kommit som restaurangerna använder. Fixa goda pomes frites till grillmiddagen snabbt och lätt. Värmeelementet är löstagbart, därför enkelt att rengöra. Detta måste vara den ultimata julklappen till pappa. effekt på 1500 w fixar middag på oerhört snabbt.

Du hittar fritösen hos Partykungen.se

 /julklapp-till-pappa-fritos.jpg

Parfym till pappa - 249 kr

Att köpa en parfym till pappa i julklapp kan vara en bra sak ifall du inte vet vad han vill ha. Parfym är något som vi alla blir glada över att få, och många gånger blir det aldrig att man köper sig en parfym själv. Boss Bottled är en klassiker som passar bra att ge bort i julklapp.

Denna Boss parfym finns hos Parfym.se

/julklapp-parfym-pappa.png

Ge bort massa choklad - Chokladogram

Det kan ibland vara fruktansvärt svårt att hitta något fint till sin pappa som många gånger har allt. Varför inte då bara köpa 1,6 kg choklad? För vem älskar inte Marabou chokladkakor? Du kan också besöka sajten karlekspresent.se för mer information om hur du skickar chokladogram. Detta med att skicka choklad kan vara en smidig lösning om man bor långt ifrån varrandra.

Du kan köpa 1,6 kg choklad hos Coolstuff.se

Gigantiskt choklad marabou

Hitta rolig julklapp till pappa

Det brukar bli enklare när man ska hitta en julklapp till sin pappa. Dem blir ofta glada över det mesta. Hitta en välkänd parfym och han kommer med stor sanolikhet att gilla den. På denna sidan kan du hitta många bra julklappar som passar bra till en pappa. Jag personligen gillar att köpa upplevelse julklappar till mina nära och kära. Detta för att man själv exempelvis inte går och köper en ferrari provkörning, trots att man alltid har haft drömmen sen barnsben att få köra en sådan bil. Tänk också på att upplevelse julklappar är ett miljötänk också. Vi människor förbrukar och köper mycket produkter som senare påverkar vår planet och miljö. 

Ta dig tiden att lyssna på din pappa om vad han pratar om på dagarna. På detta viset kan du hitta en bra julklapp til din pappa. Kanske han gillar att dricka öl och se på fotboll, då kanske något inom fotboll passar han. Lägg lite tid på dina julklappar tycker jag, då blir dom mer personliga. Lycka nu till med inköpet av julklappr till pappa.