Julklappar till pojkvän

Sitter du och funderar över vad din pojkvän skulle bli glad över att få? Generellt kan man nästan köpa vad som helst till killar, dom blir mer glada över själva tanken. Blommor parfymer och romantiska resor är inte något som du behöver slå till på, visst funkar det också, men satsa gärna på någon rolig pryl som man får ett gott skratt över, roliga prylar och annat. Roliga julklappar står högt på listan. Men du kan även hitta andra förslag på julklappar till din pojkvän på denna sidan.

Ett par snygga kalsonger

Kanske inte det roligaste tycker du? Men enligt mig en perfekt julklapp till pojkvännen. Underkläder slits snabbt ut och nya uppskattas om man kan få i julklapp. Kalsonger är också en sån sak som man själv alldrig går och köper. Det blir även en bonus för dig själv när du får se din pojkvän i ett par sexiga kalsonger från Björn Borg eller något annat snyggt märke.

Finns många snygga kalsonger hos Bobbyharper.se

/julklapp-till-pojkvan.jpg

Drömmen om en sportbil

sportbil är något som de flesta killar drömmer om i livet, och det kan ju bli dyrt att köpa en Lamborghini i julklapp. Fast med Soundracer så kommer man ändå halvägs till känslan att få köra sin drömbil. Plugga in soundracer och njut av ljudet från en vass v12, finns också att få med v8. En rolig julklapp till pojkvännen som kommer uppskattas.

Du hittar den smarta lilla prylen hos Coolstuff.se

Soundracer sportbil

Parfymen Dolce Gabbana the one Gentleman

Detta är en parfym som länge legat på topplistan. En parfym som passar till den självsäkra och moderna mannen. Denna parfym sprider en sensuellt orientalisk doft, och är en perfekt julklapp till din pojkvän. Har själv haft den i många år, och skulle säga att det är ett säkert kort.

Till parfymen

/parfym-till-pojkvan-i-julklapp.png

Romantiska skrapkort

Den perfekta julklappen för att bevara kärleken i en relation. Saknar du att din pojkvän inte uppvaktar dig ordentligt? Eller kanske ni båda är lite dåliga på det och behöver mer romantik. Här kommer det 52 st kort som ni ska skrapa en gång iveckan och utföra det som står på kortet. Spelet handlar inte om sex, utan om små uppvaktningskort.

Finns hos Coolstuff.se

/karlekskort.jpg

Ge bort dig själv i julklapp

Den absolut bästa julklapp en pojkvän kan få måste ju ändå vara du inslagen i denna sexiga röda dress. Som en bonus julklapp när julafton börjar närma sig sitt slut och det börjar bli läggdags. Tänk dig glädjen i din pojkväns ögon när han får se sitt livs levande paket.

Finns hos Coolstuff.se

 /julklapp-till-pojkvan.jpg

Hårvax utan glans

Har du en pojkvän som älskar at fixa till frisyren. Eller kanske tycker du att han borde fixa till den. Då kan detta hårvaxet vara en bra julklapp till din pojkvän. Detta hårvax blir också matt, du slipper se din pojkvän med glansigt hår. Denna julklapp passar till killar med en hårväxt på 3-9 cm.

Till produkten

 /harvax-till-pojkvan.png