Välj julklappar till familjen

Att välja julklappar till de närmaste är något vissa älskar att göra, medan andra tycker att det är stressigt och aldrig blir riktigt bra. Vad kan du då tänka på för att hitta julklappar som känns bra både för dig och dem du ger till?

Hitta en idé i god tid

Att handla julklapparna måste inte göras långt i förväg. Det är vanligt att det känns som en del av julstämningen att trängas i affärer i december. Däremot kan du börja tänka på vad du vill ge för något i god tid, så att inte idén hastas fram i sista stund. Behöver du inspiration kan du besöka julklappen.se som är helt inriktade på att hjälpa till vid valet av julklappar.

En julklapp till mamma eller pappa

Föräldrarna är dem du känt längst och på vissa sätt kanske står närmast. Det borde vara enkelt att hitta något till dem, men det kan ofta kännas som att de redan har allt de behöver och egentligen inte vill ha något mer. När du funderar på julklappar till dem är ett tips att tänka på vad de njuter av. Älskar din pappa att gå på bio eller gillar din mamma opera? Att köpa biljetter och presentkort behöver inte bli något opersonligt om det är valt med stor omtanke. Ett annat tips är att fundera på om det finns något de inte unnar sig själva även om de egentligen har råd. Kanske din mamma skulle behöva massage eller din pappa en ny radio eftersom den han har mest brusar? Att välja saker som inte är materiella eller som förbrukas är bra om det känns som att de redan har allting. Plocka till exempel ihop ett fint paket med tvål, hudkrämer och badbomber. Hittar du något sätt att koppla ihop det med personen som ska få det blir det extra fint, som något med violdoft ifall det fanns violer runt ditt barndomshem. Fin choklad, exklusiva matvaror, en krukväxt i en påkostad kruka, allt kan kännas som bra presenter om valet görs med tanke på personen som ska få det.

Julklappar till syskonen

Även om syskon är några som alltid fanns nära under uppväxten är det inte säkert att ni känner varandra lika väl längre. Ett sätt att hitta bra presenter är att fokusera på er gemensamma historia. Mycket retrosaker är populära nu. Kanske finns en t-shirt som påminner om den du alltid snodde av din storebror när ni var små, eller så kan du ge en konstbok till systern som ville bli konstnär, även om hon senare gjorde andra val. Har du en lillasyster som snöade in på Harry Potter kan du köpa en stilrent konsttryck som kan passa även ett vuxet potterhead. Hittar du inget att utgå från i er gemensamma historia kan du alltid välja att dela med dig av dig själv. Har du nyligen läst en bok som du älskade, hittat en LP som du önskar att de lyssnat på eller hittat det allra bästa receptet för egna hudvårdsprodukter? Kanske att något av dina syskon skulle uppskatta samma saker.

9 Sep 2021

/till-kampanjen.png

Fjärrutlösare till mobilen 😍

En trådlös fjärrkontroll som gör det enklare att ta bilder med din smartphone. Kompatibel med både iOS och Android, ansluter den via Bluetooth och har en räckvidd på upp till 10 meter.

39 kr hos Coolstuff.se

/fjarrutlosare-till-mobilen.jpg

Smart vitlökspress

Äntligen har det kommit en genomtänkt och smart vitlökspress som underlättar för oss kockar i köket! Du slipper nu skala vitlöken, bara lägg i och presse ut. Efter detta har du ett smart verktyg på vitlökspressen som gör rengöringen till ett nöje! Detta är en utav mina favoriter bland de julklappar för 2023.

Finns hos Smartasaker.se

/vitlokspress-julklapp.jpg

Den smarta popcornskålen

Vem gillar inte popcorn? Därför sätter vi denna som årets julklapp 2019! Blir precis som kastrullpopcorn, fast i micron. Perfekt att köpa och sedan bestämma vem som ska få den. Spelar ingen roll ifall du ger den till din flickvän mamma eller pappa.

Kolla in den smarta Popcornskålen!

/popcornskalen.jpg

Potato Twister

Rolig julklapp till mamma eller pappa. Gör midagen lite roligare och godare. Kan lova att middagsgästerna kommer bli imponerade utav denna tuffa skapelse gjord av potatis. 

Finns hos Coolstuff.se

/rolig-julklapp.jpg

Roligaste familjespelet som leder till gapskratt?

Ett spel kan man alldrig få för mycket utav ifall man inte kommer på något bra att ge bort i julklapp. Ett spel behövs alltid på parmiddagar och fester. En julklapp perfekt att ge bort till vänner och familj. Därför blir mitt julklappstips Lip Twister. Roligt familjespel som kommer ge många roliga kvällar av skratt.

Finns hos Spelexperten.se

/lip-twister-mouthguard-challenge-6.jpg

Väckarklocka med gryningssimulator

Känner du någon som avskyr tradionella väckarklockor? Här kommer den snälla väckarklockan som väcker dig lite mer bekvämt via en gryningssimulator där ljuset sakta tänds upp. Du vaknar även upp till fågelkvitter eller andra naturljud. En perfekt julklapp till den morgontrötte. 

Denna coola väckarklocka finns hos Coolstuff.se

Roliga muggar

Detta är dom tyska känslomuggarna som skojjar till det på frukostbordet. Du hittar tre olika humör. Ge bort den mugg i julklapp som passar bra till den som du dricker ditt frukostkaffe med. Dessa roliga motiv finns också att hitta på skålar.

Finns hos Coolstuff.se

/julklapp-rolig-mugg.jpg

Rolig flaskhållare med kedja

Ett bra julklappstips till både mamma och pappa eller till den inredningsintresserade. Nu kan man servera vinet på ett roligare vis. En rolig julklapp tycker vi och vill därför placera upp den på topplistan för 2023. Perfekt gåva att ge bort till den som även har allt.

Hitta den hos Coolstuff.se

Varma gosedjur - perfekt julklapp till barnen!

Alla barn älskar söta små gosedjur. Dessa små nallar kan man även värma upp i mikron, något som blir väldigt mysigt under vinterns kalla nätter. Värm denna lilla nalle i 1,5 min och du har en varm nalle i 2 timmar.

Finns hos Bluebox.se

/nalle-i-mikro.jpg

Keyfinder - Julklappen till den med kort minne

Alla känner vi någon som inte lägger nycklarna på samma ställe varje gång de kommer hem. Eller någon med väldigt kort minne som hela tiden springer runt och leter efter sina nycklar. Kanske detta skule vara en perfekt julklapp isåfall? Bara klicka på kontrollen och nyckeln är funnen! Dock finns ju risken att kontrollen också försvinner.

Finns hos Smartasaker.se

Batman morgonrock

Perfekt julklapp till pojvän eller till pappa. Perfekt att ge bort till den som älskar superhjältar. Eller om du själv vill ha en hemma. Annars är det en väldigt rolig julklapp som kan skapa lite skratt. Och kan komma till användning under vinterns kalla mornar.

Morgonrocken hittar du hos Roligaprylar.se

 /julklapp-morgonrock.jpg

 

Magiskt vinställ

En bra julklapp till vinälskaren som behöver någon plats till sin favorit vinflaska. Detta roliga och magiska vinställ har den perfekta vinkeln för att hålla tyngdlagen på plats. Detta vinställ är tillverkat i trä med en läder look.

Finns hos Coolstuff.se

 /roligt-vinstall.jpg

Toalett basketkorg

Att gå på toaletten kanske inte är direkt kul. Men släng upp en basketkorg med 3 st bollar till. Då kan jag lova att visiten blir desto roligare. Självklart kan du spela basket i alla hemmets rum. Detta kan vara en bra gåva att ge till en sportintresserad kille eller tjej.

Till basketkorgen

 /liten-basketkorg.jpg

Nyhetsbrev

Facebook

blogglista.se