Hyra partytält till julfesten i Göteborg

/hyra-partytalt.jpg

För den optimala julfesten kan man hyra diverse partytält. Att ha julfesten utomhus innebär att man ofta har större yta och kan alltså bjuda fler personer. Dessutom ger det en mysigare stämning att fira julfesten utomhus. Här kan man hyra partytält i Göteborgsområdet och se vad det finns för utbud. Här får man hjälp med både leverans, montering samt nedmontering. Om man inte ska vara så många på julfesten finns det givetvis mindre tält att hyra. Det finns dock tält som rymmer upp till 72 personer och därmed behöver man inte oroa sig över att inte alla får plats. Med ett partytält på festen behöver man inte bekymra sig om vädret eftersom tälten är starka och klarar de flesta vädertyperna.

Arrangera julfesten med stil

När man ska arrangera en julfest på jobbet kan det vara svårt att veta hur man ska gå tillväga eftersom det ofta är många personer som ska bjudas. Det kan undvikas om man hyr ett eller flera partytält. På så sätt kan man försäkra sig om att alla medarbetare får plats och får en kväll de sent kommer glömma. När man hyr ett partytält erbjuder ofta firmorna både leverans och montering, vilket gör att man spar tid och kan lägga den på andra saker som ska fixas inför festen. Det kan exempelvis vara vad för mat det ska bjudas på, samt hur man ska pynta tältet.

Glöm inte värmelampor

Om man ska fira julfesten utomhus kan det bli en aning kallt och därför är det en fördel att man utrustar partytälten med värmelampor. Eftersom tälten har bra isolering och är av starkt material håller de värmen inne i tältet och därför behöver inte gästerna frysa. Beroende på hur stort tält man behöver är det bra att fixa lampor därefter. Om tältet är stort kan tre eller fyra lampor behövas, medan färre lampor kan behövas i ett mindre tält.

En prisvärd julfest

Priset på de olika tälten varierar och detta beror på att de större tälten är dyrare än de mindre tälten. Dock är det en investering att hyra ett partytält eftersom det är billigare än att hyra en lokal. Därmed kan man använda sig av de pengarna man sparar in att lägga på exempelvis mat till festen istället. För att få en oförglömlig och lyckad julfest, oavsett om det är med jobbet eller privat, är det alltså en stor fördel att hyra ett partytält.

14 Sep 2023

/till-kampanjen.png

Fjärrutlösare till mobilen 😍

En trådlös fjärrkontroll som gör det enklare att ta bilder med din smartphone. Kompatibel med både iOS och Android, ansluter den via Bluetooth och har en räckvidd på upp till 10 meter.

39 kr hos Coolstuff.se

/fjarrutlosare-till-mobilen.jpg

Smart vitlökspress

Äntligen har det kommit en genomtänkt och smart vitlökspress som underlättar för oss kockar i köket! Du slipper nu skala vitlöken, bara lägg i och presse ut. Efter detta har du ett smart verktyg på vitlökspressen som gör rengöringen till ett nöje! Detta är en utav mina favoriter bland de julklappar för 2023.

Finns hos Smartasaker.se

/vitlokspress-julklapp.jpg

Den smarta popcornskålen

Vem gillar inte popcorn? Därför sätter vi denna som årets julklapp 2019! Blir precis som kastrullpopcorn, fast i micron. Perfekt att köpa och sedan bestämma vem som ska få den. Spelar ingen roll ifall du ger den till din flickvän mamma eller pappa.

Kolla in den smarta Popcornskålen!

/popcornskalen.jpg

Potato Twister

Rolig julklapp till mamma eller pappa. Gör midagen lite roligare och godare. Kan lova att middagsgästerna kommer bli imponerade utav denna tuffa skapelse gjord av potatis. 

Finns hos Coolstuff.se

/rolig-julklapp.jpg

Roligaste familjespelet som leder till gapskratt?

Ett spel kan man alldrig få för mycket utav ifall man inte kommer på något bra att ge bort i julklapp. Ett spel behövs alltid på parmiddagar och fester. En julklapp perfekt att ge bort till vänner och familj. Därför blir mitt julklappstips Lip Twister. Roligt familjespel som kommer ge många roliga kvällar av skratt.

Finns hos Spelexperten.se

/lip-twister-mouthguard-challenge-6.jpg

Väckarklocka med gryningssimulator

Känner du någon som avskyr tradionella väckarklockor? Här kommer den snälla väckarklockan som väcker dig lite mer bekvämt via en gryningssimulator där ljuset sakta tänds upp. Du vaknar även upp till fågelkvitter eller andra naturljud. En perfekt julklapp till den morgontrötte. 

Denna coola väckarklocka finns hos Coolstuff.se

Roliga muggar

Detta är dom tyska känslomuggarna som skojjar till det på frukostbordet. Du hittar tre olika humör. Ge bort den mugg i julklapp som passar bra till den som du dricker ditt frukostkaffe med. Dessa roliga motiv finns också att hitta på skålar.

Finns hos Coolstuff.se

/julklapp-rolig-mugg.jpg

Rolig flaskhållare med kedja

Ett bra julklappstips till både mamma och pappa eller till den inredningsintresserade. Nu kan man servera vinet på ett roligare vis. En rolig julklapp tycker vi och vill därför placera upp den på topplistan för 2023. Perfekt gåva att ge bort till den som även har allt.

Hitta den hos Coolstuff.se

Varma gosedjur - perfekt julklapp till barnen!

Alla barn älskar söta små gosedjur. Dessa små nallar kan man även värma upp i mikron, något som blir väldigt mysigt under vinterns kalla nätter. Värm denna lilla nalle i 1,5 min och du har en varm nalle i 2 timmar.

Finns hos Bluebox.se

/nalle-i-mikro.jpg

Keyfinder - Julklappen till den med kort minne

Alla känner vi någon som inte lägger nycklarna på samma ställe varje gång de kommer hem. Eller någon med väldigt kort minne som hela tiden springer runt och leter efter sina nycklar. Kanske detta skule vara en perfekt julklapp isåfall? Bara klicka på kontrollen och nyckeln är funnen! Dock finns ju risken att kontrollen också försvinner.

Finns hos Smartasaker.se

Batman morgonrock

Perfekt julklapp till pojvän eller till pappa. Perfekt att ge bort till den som älskar superhjältar. Eller om du själv vill ha en hemma. Annars är det en väldigt rolig julklapp som kan skapa lite skratt. Och kan komma till användning under vinterns kalla mornar.

Morgonrocken hittar du hos Roligaprylar.se

 /julklapp-morgonrock.jpg

 

Magiskt vinställ

En bra julklapp till vinälskaren som behöver någon plats till sin favorit vinflaska. Detta roliga och magiska vinställ har den perfekta vinkeln för att hålla tyngdlagen på plats. Detta vinställ är tillverkat i trä med en läder look.

Finns hos Coolstuff.se

 /roligt-vinstall.jpg

Toalett basketkorg

Att gå på toaletten kanske inte är direkt kul. Men släng upp en basketkorg med 3 st bollar till. Då kan jag lova att visiten blir desto roligare. Självklart kan du spela basket i alla hemmets rum. Detta kan vara en bra gåva att ge till en sportintresserad kille eller tjej.

Till basketkorgen

 /liten-basketkorg.jpg

Nyhetsbrev

Facebook

blogglista.se