Roliga julklappar till honom

Varje jul är det samma historia. Ingen av männen i din familj har några önskemål om julklappar ("jag behöver ingenting") och det underlättar inte direkt julklappsinköpen.
Behöver du lite inspiration ser du här nedan roliga julklappar till honom som du kan kika närmare på.
Du kan även kika in på sajten hittajulklappar.nu för att hitta mer roliga julklappar till både honom och henne.

Retro multikonsol

Många är de pojkar och män som har IKEA-kassar eller skokartonger fulla av gamla konsolspel till SEGA och Nintendo. Nu ligger de bara och samlar skräp och det är ju självklart
lite synd. Om vi berättar att det finns en möjlighet att spela de gamla klassikerna som Zelda, Sonic och Super Mario på TV:n - allt från samma lilla finurliga
maskin - skulle inte det vara den perfekta presenten till retrogamern? Med übercoola Super Retro Trio är det bara att damma av alla gamla kassetter och ta del av
klassisk spelaction från svunna decennier.

Yxkastning

Nej, det är inte någon suspekt upplevelsepresent som avses. Yxkastning, eller The Small Viking Axe Game, är det perfekta spelet för familj och vänner.
Spelidén är att deltagarna med ska kasta miniatyryxor tillverkade i svenskt stål mot en tavla i trä och helt enkelt försöka komma så nära mitten som möjligt.
Som dart, fast betydligt coolare och manligare! Det är bara att slänga bort bocciabollarna och bränna upp kubbspelet - yxkastning är det nya!

Det ultimata grillförklädet

Det är jul och det är ju en stund kvar tills dess att det är dags att dra fram klotgrillen eller Weber-grillen. En seriös grillare är dock snabbt ute så fort de
första vårvindarna blåser in, så det är inte helt fel att ge bort prylar som din make, bror eller pappa kan ha nytta av när grillsäsongen startar. Den ultimata
utrustningen är det här urläckra förklädet som både har plats för alla tänkbara grillverktyg (tio fack och fickor!) och ett ölburksbälte med plats för sex kalla.
Vem vet, kanske mottagaren tjuvstartar grillsäsongen ännu tidigare än vanligt.

22 Mar 2016

/till-kampanjen.png

Fjärrutlösare till mobilen 😍

En trådlös fjärrkontroll som gör det enklare att ta bilder med din smartphone. Kompatibel med både iOS och Android, ansluter den via Bluetooth och har en räckvidd på upp till 10 meter.

39 kr hos Coolstuff.se

/fjarrutlosare-till-mobilen.jpg

Smart vitlökspress

Äntligen har det kommit en genomtänkt och smart vitlökspress som underlättar för oss kockar i köket! Du slipper nu skala vitlöken, bara lägg i och presse ut. Efter detta har du ett smart verktyg på vitlökspressen som gör rengöringen till ett nöje! Detta är en utav mina favoriter bland de julklappar för 2023.

Finns hos Smartasaker.se

/vitlokspress-julklapp.jpg

Den smarta popcornskålen

Vem gillar inte popcorn? Därför sätter vi denna som årets julklapp 2019! Blir precis som kastrullpopcorn, fast i micron. Perfekt att köpa och sedan bestämma vem som ska få den. Spelar ingen roll ifall du ger den till din flickvän mamma eller pappa.

Kolla in den smarta Popcornskålen!

/popcornskalen.jpg

Potato Twister

Rolig julklapp till mamma eller pappa. Gör midagen lite roligare och godare. Kan lova att middagsgästerna kommer bli imponerade utav denna tuffa skapelse gjord av potatis. 

Finns hos Coolstuff.se

/rolig-julklapp.jpg

Roligaste familjespelet som leder till gapskratt?

Ett spel kan man alldrig få för mycket utav ifall man inte kommer på något bra att ge bort i julklapp. Ett spel behövs alltid på parmiddagar och fester. En julklapp perfekt att ge bort till vänner och familj. Därför blir mitt julklappstips Lip Twister. Roligt familjespel som kommer ge många roliga kvällar av skratt.

Finns hos Spelexperten.se

/lip-twister-mouthguard-challenge-6.jpg

Väckarklocka med gryningssimulator

Känner du någon som avskyr tradionella väckarklockor? Här kommer den snälla väckarklockan som väcker dig lite mer bekvämt via en gryningssimulator där ljuset sakta tänds upp. Du vaknar även upp till fågelkvitter eller andra naturljud. En perfekt julklapp till den morgontrötte. 

Denna coola väckarklocka finns hos Coolstuff.se

Roliga muggar

Detta är dom tyska känslomuggarna som skojjar till det på frukostbordet. Du hittar tre olika humör. Ge bort den mugg i julklapp som passar bra till den som du dricker ditt frukostkaffe med. Dessa roliga motiv finns också att hitta på skålar.

Finns hos Coolstuff.se

/julklapp-rolig-mugg.jpg

Rolig flaskhållare med kedja

Ett bra julklappstips till både mamma och pappa eller till den inredningsintresserade. Nu kan man servera vinet på ett roligare vis. En rolig julklapp tycker vi och vill därför placera upp den på topplistan för 2023. Perfekt gåva att ge bort till den som även har allt.

Hitta den hos Coolstuff.se

Varma gosedjur - perfekt julklapp till barnen!

Alla barn älskar söta små gosedjur. Dessa små nallar kan man även värma upp i mikron, något som blir väldigt mysigt under vinterns kalla nätter. Värm denna lilla nalle i 1,5 min och du har en varm nalle i 2 timmar.

Finns hos Bluebox.se

/nalle-i-mikro.jpg

Keyfinder - Julklappen till den med kort minne

Alla känner vi någon som inte lägger nycklarna på samma ställe varje gång de kommer hem. Eller någon med väldigt kort minne som hela tiden springer runt och leter efter sina nycklar. Kanske detta skule vara en perfekt julklapp isåfall? Bara klicka på kontrollen och nyckeln är funnen! Dock finns ju risken att kontrollen också försvinner.

Finns hos Smartasaker.se

Batman morgonrock

Perfekt julklapp till pojvän eller till pappa. Perfekt att ge bort till den som älskar superhjältar. Eller om du själv vill ha en hemma. Annars är det en väldigt rolig julklapp som kan skapa lite skratt. Och kan komma till användning under vinterns kalla mornar.

Morgonrocken hittar du hos Roligaprylar.se

 /julklapp-morgonrock.jpg

 

Magiskt vinställ

En bra julklapp till vinälskaren som behöver någon plats till sin favorit vinflaska. Detta roliga och magiska vinställ har den perfekta vinkeln för att hålla tyngdlagen på plats. Detta vinställ är tillverkat i trä med en läder look.

Finns hos Coolstuff.se

 /roligt-vinstall.jpg

Toalett basketkorg

Att gå på toaletten kanske inte är direkt kul. Men släng upp en basketkorg med 3 st bollar till. Då kan jag lova att visiten blir desto roligare. Självklart kan du spela basket i alla hemmets rum. Detta kan vara en bra gåva att ge till en sportintresserad kille eller tjej.

Till basketkorgen

 /liten-basketkorg.jpg

Nyhetsbrev

Facebook

blogglista.se