Roliga adventskalendrar för vuxna

Saknar du den där känslan av att öppna nästa lucka på julkalendern? Har du undrat varför bara barnen ska få ha en julkalender? Lugn, idag finns det en uppsjö av roliga kalendrar även till vuxna!

Från platt kalender med bildmotiv till smaklig kalender med njutbar choklad

Adventskalendern har historiskt sett varit något som gavs till barnen för att få den långa väntan till jul att kännas lite lättare och kortare. Från början var Sveriges Television i princip de enda som gav ut en julkalender. Den var ytterst tunn och bakom varje lucka gömde sig ett dolt bildmotiv.

Efter en tid utvecklades julkalendern och vi kunde få tag på chokladkalendrar. Bakom de 24 luckorna fanns nu en liten bit mjölkchoklad att njuta av. Dock var dessa kalendrar fortfarande tänkta till barnen.

Bildkalender byts ut till smakfulla drycker och erotiska sexleksaker

Utvecklingen fortsatte och till många vuxnas glädje finns det idag en mängd olika adventskalendrar att välja mellan. För visst är det så att väntan fram till jul känns minst lika lång för oss vuxna som för barnen? Vi kan alla behöva lite spänning och glädje i december mörkret.

För er som har intresse för smaker finns det vuxenvarianter av chokladkalendern med finare choklad och praliner. Andra populära kalendrar med smak är de med dryck i. Prova en kaffe-, te- eller ölkalender och njut av flera spännande smakupplevelser.

Många skönhetsmärken har också kommit med adventskalendrar. 24 luckor med skönhetsprodukter såsom smink, hudkrämer, ansiktsvård och mycket mer. Perfekt att ge bort till flickvännen eller köpa till sig själv för lite selfcare!

För er som känner att livet i sängkammaren stannat av lite så finns det roliga adventskalendrar även för detta. Bland de mest populära kalendrarna hittas erotiska kalendrar med sexleksaker i. Perfekt för par att dela på och hetta till det i vintermörkret!

Så ta fram barnet i dig igen och skaffa din vuxenkalender! Hos adventskalenderguiden kommer du garanterat att hitta flera roliga kalendrar och kan säkra upp dig inför flera jular framöver. Blir det lite selflove eller hot love?

2 Mar 2021

/till-kampanjen.png

Fjärrutlösare till mobilen 😍

En trådlös fjärrkontroll som gör det enklare att ta bilder med din smartphone. Kompatibel med både iOS och Android, ansluter den via Bluetooth och har en räckvidd på upp till 10 meter.

39 kr hos Coolstuff.se

/fjarrutlosare-till-mobilen.jpg

Smart vitlökspress

Äntligen har det kommit en genomtänkt och smart vitlökspress som underlättar för oss kockar i köket! Du slipper nu skala vitlöken, bara lägg i och presse ut. Efter detta har du ett smart verktyg på vitlökspressen som gör rengöringen till ett nöje! Detta är en utav mina favoriter bland de julklappar för 2023.

Finns hos Smartasaker.se

/vitlokspress-julklapp.jpg

Den smarta popcornskålen

Vem gillar inte popcorn? Därför sätter vi denna som årets julklapp 2019! Blir precis som kastrullpopcorn, fast i micron. Perfekt att köpa och sedan bestämma vem som ska få den. Spelar ingen roll ifall du ger den till din flickvän mamma eller pappa.

Kolla in den smarta Popcornskålen!

/popcornskalen.jpg

Potato Twister

Rolig julklapp till mamma eller pappa. Gör midagen lite roligare och godare. Kan lova att middagsgästerna kommer bli imponerade utav denna tuffa skapelse gjord av potatis. 

Finns hos Coolstuff.se

/rolig-julklapp.jpg

Roligaste familjespelet som leder till gapskratt?

Ett spel kan man alldrig få för mycket utav ifall man inte kommer på något bra att ge bort i julklapp. Ett spel behövs alltid på parmiddagar och fester. En julklapp perfekt att ge bort till vänner och familj. Därför blir mitt julklappstips Lip Twister. Roligt familjespel som kommer ge många roliga kvällar av skratt.

Finns hos Spelexperten.se

/lip-twister-mouthguard-challenge-6.jpg

Väckarklocka med gryningssimulator

Känner du någon som avskyr tradionella väckarklockor? Här kommer den snälla väckarklockan som väcker dig lite mer bekvämt via en gryningssimulator där ljuset sakta tänds upp. Du vaknar även upp till fågelkvitter eller andra naturljud. En perfekt julklapp till den morgontrötte. 

Denna coola väckarklocka finns hos Coolstuff.se

Roliga muggar

Detta är dom tyska känslomuggarna som skojjar till det på frukostbordet. Du hittar tre olika humör. Ge bort den mugg i julklapp som passar bra till den som du dricker ditt frukostkaffe med. Dessa roliga motiv finns också att hitta på skålar.

Finns hos Coolstuff.se

/julklapp-rolig-mugg.jpg

Rolig flaskhållare med kedja

Ett bra julklappstips till både mamma och pappa eller till den inredningsintresserade. Nu kan man servera vinet på ett roligare vis. En rolig julklapp tycker vi och vill därför placera upp den på topplistan för 2023. Perfekt gåva att ge bort till den som även har allt.

Hitta den hos Coolstuff.se

Varma gosedjur - perfekt julklapp till barnen!

Alla barn älskar söta små gosedjur. Dessa små nallar kan man även värma upp i mikron, något som blir väldigt mysigt under vinterns kalla nätter. Värm denna lilla nalle i 1,5 min och du har en varm nalle i 2 timmar.

Finns hos Bluebox.se

/nalle-i-mikro.jpg

Keyfinder - Julklappen till den med kort minne

Alla känner vi någon som inte lägger nycklarna på samma ställe varje gång de kommer hem. Eller någon med väldigt kort minne som hela tiden springer runt och leter efter sina nycklar. Kanske detta skule vara en perfekt julklapp isåfall? Bara klicka på kontrollen och nyckeln är funnen! Dock finns ju risken att kontrollen också försvinner.

Finns hos Smartasaker.se

Batman morgonrock

Perfekt julklapp till pojvän eller till pappa. Perfekt att ge bort till den som älskar superhjältar. Eller om du själv vill ha en hemma. Annars är det en väldigt rolig julklapp som kan skapa lite skratt. Och kan komma till användning under vinterns kalla mornar.

Morgonrocken hittar du hos Roligaprylar.se

 /julklapp-morgonrock.jpg

 

Magiskt vinställ

En bra julklapp till vinälskaren som behöver någon plats till sin favorit vinflaska. Detta roliga och magiska vinställ har den perfekta vinkeln för att hålla tyngdlagen på plats. Detta vinställ är tillverkat i trä med en läder look.

Finns hos Coolstuff.se

 /roligt-vinstall.jpg

Toalett basketkorg

Att gå på toaletten kanske inte är direkt kul. Men släng upp en basketkorg med 3 st bollar till. Då kan jag lova att visiten blir desto roligare. Självklart kan du spela basket i alla hemmets rum. Detta kan vara en bra gåva att ge till en sportintresserad kille eller tjej.

Till basketkorgen

 /liten-basketkorg.jpg

Nyhetsbrev

Facebook

blogglista.se