Roliga julklappar till henne

Det är inte som att det brukar vara svårt, och nu generaliserar vi lite, att få en längre önskelista inför jul från kvinnorna i din närhet. Det är alltid slut på någon skönhetsprodukt och vem säger nej till väldoft eller fina inredningssaker? Om du vill hitta på något annat än de vanliga klapparna finns det dock många alternativ. Varför inte slå in något mer festligt eller roligt och stoppa i julklappssäcken? Här är tips på 3 roliga julklappar till henne.

Wonder Woman kaffekopp


Wonder Woman är den ultimata kvinnliga superhjälten, eller den ultimata superhjälten alla kategorier. Stålmannen gör liksom en ganska slät figur i förhållande till den här superkvinnan. Med morgonkaffet eller dagens första tår te i en Wonder Woman-mugg finns inga begränsningar för vad man kan uträtta och den här muggen är den perfekta roliga julklappen till såväl redan färdigbakade som aspirerande superhjältar.

Sushi Bazooka


Klassikern vägrar gå ur tiden och hur många meter färdig sushi som pressats igenom alla världens sushibazookas genom åren vågar vi inte ens tänka på! Det finns få saker som är pilligare än att pyssla med sushi med händerna, men med den här finurliga mackapären går allt på nolltid. Fyll bara röret med riset och fyllningen, och vips har du en makirulle med exakta mått! Med en Sushi Bazooka blir det enklare än någonsin för mamma, väninnan eller systern att bjuda på hemlagad japansk husmanskost.

Vantar med Bluetooth


Det är bara att inse - det är smällkallt i vårt avlånga land en mycket lång period varje år och vantarna är väl på från oktober till mars. Om nu vantarna är på jämt, borde man inte kunna utnyttja det på något sätt? Den tanken har materialiserats i ett par Bluetooth-vantar som fungerar som både vantar och en slags variant av handsfree. När det ringer svarar man helt enkelt med vantarna - med tummen mot örat och lillfingret mot munnen! Självklart lyser vantarna när det ringer och de kan också ställas in att vibrera!

6 apr 2016