Personliga julklappar 2016

Varje år handlas det julklappar som aldrig kommer till användning. Vi köper julklappar på nätet mest bara för att ha något att ge bort. Därför tycker jag att dom personliga julklapparna är dom bästa, att lägga ner lite tid på sina julklappar och skapa något personligt kommer få folk att bli varma inombords. Många gånger kan det vara väldigt svårt att komma på vad man ska köpa för julklapp till mormor och morfar, många äldre har redan allt som dom behöver, och känner sig ofta väldigt nöjda med det. Men att ge bort lite personliga julklappar på barn barnen eller kanske på dig själv kommer få de äldre att bli mycket glada. Hittade lite roliga saker man kan göra på nätet, kolla in och se ifall du gillar mina förslag.

Personliga julklappar på nätet

Man kan lätt och smidigt skapa roliga och personliga julklappar på nätet via önskefoto.se och Smartphoto.se. Butiker som jag tycker har bra priser, och som är roliga och lätt att handla i. Sätt dig gärna ner och fundera ut något riktigt roligt, eller personligt som kan passa bra till den person som du ska köpa julklappen till. En bild på ett husdjur, dig själv, dina barn eller kanske på gammelgäddan som pappa fångade, bara fantasin sätter gränsen här. Personliga julklappar är dom bästa julklapparna.

En personlig julklapp fotomugg

Tänk att få dricka sitt morgonkaffe ur en mugg som någon skapat till just dig. Detta är något som jag hade blivit glad över att få, kanske jag får det i julklapp? Får hoppas, annars får jag skapa muggen själv. Detta är ett tips bland de lite billigare personliga julklapparna, fast ändå bra! 

Skapa en fotomugg hos Önskefoto.se - 99 kr

/personliga-julklappar.jpg

Skapa en personlig fotobok

Idag tar vi mer foton en vad vi någonsin gjort, men man ser allt mindre fotoalbum, och detta är något som jag tycker är tråkigt och som gör att många roliga bilder försvinner från semestern och andra roliga saker som man tagit foto på. Vet själv att jag har flera hundra kort på mobiler som gått sönder och blivit obrukbara, detta gör att dom minnerna går i graven. Men idag kan du skapa en fotobok på nätet. Du bara laddar upp de bilder som du tog från semestern, och sedan får du hem en snygg coh rolig fotobok på posten. Denna fotoboken kommer nu alla kunna sitta och bläddra i, lite trevligare en att sitta med en mobiltelefon. 

Du kan hitta mängder utav roliga teman att placera in dina foton i beroende på vd för typ av foton som du tagit. Har sett havstema, bebis, bröllop, fest och en hel del annat som man vill bevara sina minnen ifrån. En utav mina favoriter bland personliga julklappar, då jag själv tappat bort många utav mina egna foton. Och dom kommer inte tillbaka.

Du skapar din fotobok hos Önskefoto.se - Fr: 69 kr

/julklapp-fotobok.jpg

Personliga julklappar på väggen

Alla har vi det där favorit fotot som man aldrig skulle vilja bli av med, vad skulle inte passa bättre då att hänga upp just det fotot på väggen, så att vi kan se det varje dag. Perfekt julklapp till mormor eller någon annan som skulle bli glad över att få en canvastavla på väggen. Du lägger enkelt upp ett foto som du sedan kan redigera fram till ett resultat som passar dig, sen blir detta senare en vacker canvastavla.

Canvastavlor finns hos Önskefoto.se

 /canvastavla.jpg

27 okt 2015