Personliga julklappar 2019

Varje år handlas det julklappar som aldrig kommer till användning. Vi köper julklappar på nätet mest bara för att ha något att ge bort. Därför tycker jag att dom personliga julklapparna är dom bästa, att lägga ner lite tid på sina julklappar och skapa något personligt kommer få folk att bli varma inombords. Många gånger kan det vara väldigt svårt att komma på vad man ska köpa för julklapp till mormor och morfar, många äldre har redan allt som dom behöver, och känner sig ofta väldigt nöjda med det. Men att ge bort lite personliga julklappar på barn barnen eller kanske på dig själv kommer få de äldre att bli mycket glada. Hittade lite roliga saker man kan göra på nätet, kolla in och se ifall du gillar mina förslag.

Personliga julklappar på nätet

Man kan lätt och smidigt skapa roliga och personliga julklappar på nätet via önskefoto.se och Smartphoto.se. Butiker som jag tycker har bra priser, och som är roliga och lätt att handla i. Sätt dig gärna ner och fundera ut något riktigt roligt, eller personligt som kan passa bra till den person som du ska köpa julklappen till. En bild på ett husdjur, dig själv, dina barn eller kanske på gammelgäddan som pappa fångade, bara fantasin sätter gränsen här. Personliga julklappar är dom bästa julklapparna.

En personlig julklapp fotomugg

Tänk att få dricka sitt morgonkaffe ur en mugg som någon skapat till just dig. Detta är något som jag hade blivit glad över att få, kanske jag får det i julklapp? Får hoppas, annars får jag skapa muggen själv. Detta är ett tips bland de lite billigare personliga julklapparna, fast ändå bra! 

Skapa en fotomugg hos Önskefoto.se - 99 kr

/personliga-julklappar.jpg

Skapa en personlig fotobok

Idag tar vi mer foton en vad vi någonsin gjort, men man ser allt mindre fotoalbum, och detta är något som jag tycker är tråkigt och som gör att många roliga bilder försvinner från semestern och andra roliga saker som man tagit foto på. Vet själv att jag har flera hundra kort på mobiler som gått sönder och blivit obrukbara, detta gör att dom minnerna går i graven. Men idag kan du skapa en fotobok på nätet. Du bara laddar upp de bilder som du tog från semestern, och sedan får du hem en snygg coh rolig fotobok på posten. Denna fotoboken kommer nu alla kunna sitta och bläddra i, lite trevligare en att sitta med en mobiltelefon. 

Du kan hitta mängder utav roliga teman att placera in dina foton i beroende på vd för typ av foton som du tagit. Har sett havstema, bebis, bröllop, fest och en hel del annat som man vill bevara sina minnen ifrån. En utav mina favoriter bland personliga julklappar, då jag själv tappat bort många utav mina egna foton. Och dom kommer inte tillbaka.

Du skapar din fotobok hos Önskefoto.se - Fr: 69 kr

/julklapp-fotobok.jpg

Personliga julklappar på väggen

Alla har vi det där favorit fotot som man aldrig skulle vilja bli av med, vad skulle inte passa bättre då att hänga upp just det fotot på väggen, så att vi kan se det varje dag. Perfekt julklapp till mormor eller någon annan som skulle bli glad över att få en canvastavla på väggen. Du lägger enkelt upp ett foto som du sedan kan redigera fram till ett resultat som passar dig, sen blir detta senare en vacker canvastavla.

Canvastavlor finns hos Önskefoto.se

 /canvastavla.jpg

27 Oct 2015

/till-kampanjen.png

Fjärrutlösare till mobilen 😍

En trådlös fjärrkontroll som gör det enklare att ta bilder med din smartphone. Kompatibel med både iOS och Android, ansluter den via Bluetooth och har en räckvidd på upp till 10 meter.

39 kr hos Coolstuff.se

/fjarrutlosare-till-mobilen.jpg

Smart vitlökspress

Äntligen har det kommit en genomtänkt och smart vitlökspress som underlättar för oss kockar i köket! Du slipper nu skala vitlöken, bara lägg i och presse ut. Efter detta har du ett smart verktyg på vitlökspressen som gör rengöringen till ett nöje! Detta är en utav mina favoriter bland de julklappar för 2023.

Finns hos Smartasaker.se

/vitlokspress-julklapp.jpg

Den smarta popcornskålen

Vem gillar inte popcorn? Därför sätter vi denna som årets julklapp 2019! Blir precis som kastrullpopcorn, fast i micron. Perfekt att köpa och sedan bestämma vem som ska få den. Spelar ingen roll ifall du ger den till din flickvän mamma eller pappa.

Kolla in den smarta Popcornskålen!

/popcornskalen.jpg

Potato Twister

Rolig julklapp till mamma eller pappa. Gör midagen lite roligare och godare. Kan lova att middagsgästerna kommer bli imponerade utav denna tuffa skapelse gjord av potatis. 

Finns hos Coolstuff.se

/rolig-julklapp.jpg

Roligaste familjespelet som leder till gapskratt?

Ett spel kan man alldrig få för mycket utav ifall man inte kommer på något bra att ge bort i julklapp. Ett spel behövs alltid på parmiddagar och fester. En julklapp perfekt att ge bort till vänner och familj. Därför blir mitt julklappstips Lip Twister. Roligt familjespel som kommer ge många roliga kvällar av skratt.

Finns hos Spelexperten.se

/lip-twister-mouthguard-challenge-6.jpg

Väckarklocka med gryningssimulator

Känner du någon som avskyr tradionella väckarklockor? Här kommer den snälla väckarklockan som väcker dig lite mer bekvämt via en gryningssimulator där ljuset sakta tänds upp. Du vaknar även upp till fågelkvitter eller andra naturljud. En perfekt julklapp till den morgontrötte. 

Denna coola väckarklocka finns hos Coolstuff.se

Roliga muggar

Detta är dom tyska känslomuggarna som skojjar till det på frukostbordet. Du hittar tre olika humör. Ge bort den mugg i julklapp som passar bra till den som du dricker ditt frukostkaffe med. Dessa roliga motiv finns också att hitta på skålar.

Finns hos Coolstuff.se

/julklapp-rolig-mugg.jpg

Rolig flaskhållare med kedja

Ett bra julklappstips till både mamma och pappa eller till den inredningsintresserade. Nu kan man servera vinet på ett roligare vis. En rolig julklapp tycker vi och vill därför placera upp den på topplistan för 2023. Perfekt gåva att ge bort till den som även har allt.

Hitta den hos Coolstuff.se

Varma gosedjur - perfekt julklapp till barnen!

Alla barn älskar söta små gosedjur. Dessa små nallar kan man även värma upp i mikron, något som blir väldigt mysigt under vinterns kalla nätter. Värm denna lilla nalle i 1,5 min och du har en varm nalle i 2 timmar.

Finns hos Bluebox.se

/nalle-i-mikro.jpg

Keyfinder - Julklappen till den med kort minne

Alla känner vi någon som inte lägger nycklarna på samma ställe varje gång de kommer hem. Eller någon med väldigt kort minne som hela tiden springer runt och leter efter sina nycklar. Kanske detta skule vara en perfekt julklapp isåfall? Bara klicka på kontrollen och nyckeln är funnen! Dock finns ju risken att kontrollen också försvinner.

Finns hos Smartasaker.se

Batman morgonrock

Perfekt julklapp till pojvän eller till pappa. Perfekt att ge bort till den som älskar superhjältar. Eller om du själv vill ha en hemma. Annars är det en väldigt rolig julklapp som kan skapa lite skratt. Och kan komma till användning under vinterns kalla mornar.

Morgonrocken hittar du hos Roligaprylar.se

 /julklapp-morgonrock.jpg

 

Magiskt vinställ

En bra julklapp till vinälskaren som behöver någon plats till sin favorit vinflaska. Detta roliga och magiska vinställ har den perfekta vinkeln för att hålla tyngdlagen på plats. Detta vinställ är tillverkat i trä med en läder look.

Finns hos Coolstuff.se

 /roligt-vinstall.jpg

Toalett basketkorg

Att gå på toaletten kanske inte är direkt kul. Men släng upp en basketkorg med 3 st bollar till. Då kan jag lova att visiten blir desto roligare. Självklart kan du spela basket i alla hemmets rum. Detta kan vara en bra gåva att ge till en sportintresserad kille eller tjej.

Till basketkorgen

 /liten-basketkorg.jpg

Nyhetsbrev

Facebook

blogglista.se