Julgransbelysning

Julgransbelysning på nätet

Är du på jakt och letar efter julgransbelysning på nätet? Här ska vi tipsa om butiker som säljer allt ifrån den klassiska julgransbelysningen till den lite nyare och moderna varianten. Det händer nämligen en hel del inom detta område. Därför kanske du vill se lite exempel på vad som finns innan du köper din julgransbelysning på nätet.

Julgran med belysning

Tycker du julen är stressig, och kanske är lite trött på att kämpa med gran och belysning? Då kanske du skulle köpa en julgran med belysning i. Snabbt och smidigt har du nu fixat julstämmningen. Det bästa är också att nästa år slipper du tänka på letandet efter julgran.

klassisk - 199 kr

Självklart måste den klassiska julgransbelysningen få sin plats på listan. En belysning som alltid har funkat, och som alltid kommer funka. Här får du 25 st lampor för 199 kr. En bra och billig julgransbelysning. denna produkt är till för inomhusbruk.

Finns hos Halens.se

/julgransbelysning.jpg 

Julgransbelysning med fjärrkontroll - 159 kr

Här ser vi en variant som innehåller lite mer design vad det gäller lampan och foten. Vi kan här se en lite mer påkostad design utav stearin som rinner längs med foten. Denna sats innehåller 10 st lampor. Räkna därför med att du kan behöva 2-3 st paket för att fylla julgrannen. Här slipper du allt krångel med att tända julgranen. Här har du julgransbelysning med fjärrkontroll till.

Finns att köpa hos Halens.se

/julgransbelysning-med-fjarrkontroll.jpg

Häftig julgransbelysning med färger - 599 kr

Perfekt belysning till alla som vill slippa trasslet med sladdarna. Du hänger upp denna julgransbelysning snabbt och smidigt via en ring högst upp med 8 förgreningar som sedan hängs ner. Du kommer få en riktig piff och puff julgran med denna led belysning som lyser i massa vackra färger. Finns massa möjligheter att ställa in ljuset på via en en fjärrkontroll. Du kan få en ljus som skimmrar, blinkar eller lyser med fast sken. Perfekt julgransbelysning till den som verkligen brinner för julpynt och gran effekter. Denna sats innehåller totalt 64 lampor, vilket kommer skapa en riktig ljusshow. 

Appstyrd julgransbelysning finns hos Coolstuff.se

Röd julgransbelysning - 279 kr

Jag har själv aldrig sett en julgran med röd julgransbelysning. Varför ska alla bara ha vita ljus i julgranen? Kanske man kan blanda röda och vita ljus. Här kommer därför ett tips på en snygg röd julgransbelysning. Satsen innehåller 20 st mysiga röda led ljus. Bra och billig sats tycker vi på roliga julklappar.

Du hittar den hos Halens.se

/rod-julgransbelysning.jpg

Stickade bollar - 159 kr

Jag personligen älskar att klä granen med lysande bollar istället för den klassiska stilen. Här kommer därför en produkt som passar mycket bra i granen. Mysiga stickade röd/vita bollar som drivs utav batteri. Denna ljusslinga är avsedd för inomhusbruk och innehåller 6 st bollar. Piffa upp julen med lite annorlunda julgransbelysning.

Finns hos Halens.se

/ljusslinga-med-roda-bollar.jpg

Handla julgransbelysning på nätet

Fördelarna med att köpa sin julgransbelysning på nätet är många. Du slipper springa runt bland olika butiker för att hitta det som du söker. Du kan även hitta fler varianter än de klassiska vita julgransbelysningen som pryder de flesta hem. Det kommer hela tiden roliga nyheter som kan få just din gran att lysa finast i grannskapet. Vi på roliga julklappar letar ständigt efter nyheter inom belysning i granen. Vi letar efter julgransbelysning som bryter ut från det vanliga med färger och former. Även smarta funktioner tycker vi är trevligt, listan försöker även ta bort produkter som inte håller måttet vad gäller kvalité. Jag läser igenom vad kunder tycker om sin julgransbelysning på de butiker som har den tjänsten, därför har vissa modeller inte fått möjligheten att vara med. Ett exempel är trådlös julgransbelysning som inte klarar av måtten. Tekniken behöver lite mer tid på den delen. Annars hoppas jag att denna lilla guiden har hjälpt dig i valet att hitta julgransbelysning på nätet hos de olika butikerna.

6 Nov 2016

/till-kampanjen.png

Fjärrutlösare till mobilen 😍

En trådlös fjärrkontroll som gör det enklare att ta bilder med din smartphone. Kompatibel med både iOS och Android, ansluter den via Bluetooth och har en räckvidd på upp till 10 meter.

39 kr hos Coolstuff.se

/fjarrutlosare-till-mobilen.jpg

Smart vitlökspress

Äntligen har det kommit en genomtänkt och smart vitlökspress som underlättar för oss kockar i köket! Du slipper nu skala vitlöken, bara lägg i och presse ut. Efter detta har du ett smart verktyg på vitlökspressen som gör rengöringen till ett nöje! Detta är en utav mina favoriter bland de julklappar för 2023.

Finns hos Smartasaker.se

/vitlokspress-julklapp.jpg

Den smarta popcornskålen

Vem gillar inte popcorn? Därför sätter vi denna som årets julklapp 2019! Blir precis som kastrullpopcorn, fast i micron. Perfekt att köpa och sedan bestämma vem som ska få den. Spelar ingen roll ifall du ger den till din flickvän mamma eller pappa.

Kolla in den smarta Popcornskålen!

/popcornskalen.jpg

Potato Twister

Rolig julklapp till mamma eller pappa. Gör midagen lite roligare och godare. Kan lova att middagsgästerna kommer bli imponerade utav denna tuffa skapelse gjord av potatis. 

Finns hos Coolstuff.se

/rolig-julklapp.jpg

Roligaste familjespelet som leder till gapskratt?

Ett spel kan man alldrig få för mycket utav ifall man inte kommer på något bra att ge bort i julklapp. Ett spel behövs alltid på parmiddagar och fester. En julklapp perfekt att ge bort till vänner och familj. Därför blir mitt julklappstips Lip Twister. Roligt familjespel som kommer ge många roliga kvällar av skratt.

Finns hos Spelexperten.se

/lip-twister-mouthguard-challenge-6.jpg

Väckarklocka med gryningssimulator

Känner du någon som avskyr tradionella väckarklockor? Här kommer den snälla väckarklockan som väcker dig lite mer bekvämt via en gryningssimulator där ljuset sakta tänds upp. Du vaknar även upp till fågelkvitter eller andra naturljud. En perfekt julklapp till den morgontrötte. 

Denna coola väckarklocka finns hos Coolstuff.se

Roliga muggar

Detta är dom tyska känslomuggarna som skojjar till det på frukostbordet. Du hittar tre olika humör. Ge bort den mugg i julklapp som passar bra till den som du dricker ditt frukostkaffe med. Dessa roliga motiv finns också att hitta på skålar.

Finns hos Coolstuff.se

/julklapp-rolig-mugg.jpg

Rolig flaskhållare med kedja

Ett bra julklappstips till både mamma och pappa eller till den inredningsintresserade. Nu kan man servera vinet på ett roligare vis. En rolig julklapp tycker vi och vill därför placera upp den på topplistan för 2023. Perfekt gåva att ge bort till den som även har allt.

Hitta den hos Coolstuff.se

Varma gosedjur - perfekt julklapp till barnen!

Alla barn älskar söta små gosedjur. Dessa små nallar kan man även värma upp i mikron, något som blir väldigt mysigt under vinterns kalla nätter. Värm denna lilla nalle i 1,5 min och du har en varm nalle i 2 timmar.

Finns hos Bluebox.se

/nalle-i-mikro.jpg

Keyfinder - Julklappen till den med kort minne

Alla känner vi någon som inte lägger nycklarna på samma ställe varje gång de kommer hem. Eller någon med väldigt kort minne som hela tiden springer runt och leter efter sina nycklar. Kanske detta skule vara en perfekt julklapp isåfall? Bara klicka på kontrollen och nyckeln är funnen! Dock finns ju risken att kontrollen också försvinner.

Finns hos Smartasaker.se

Batman morgonrock

Perfekt julklapp till pojvän eller till pappa. Perfekt att ge bort till den som älskar superhjältar. Eller om du själv vill ha en hemma. Annars är det en väldigt rolig julklapp som kan skapa lite skratt. Och kan komma till användning under vinterns kalla mornar.

Morgonrocken hittar du hos Roligaprylar.se

 /julklapp-morgonrock.jpg

 

Magiskt vinställ

En bra julklapp till vinälskaren som behöver någon plats till sin favorit vinflaska. Detta roliga och magiska vinställ har den perfekta vinkeln för att hålla tyngdlagen på plats. Detta vinställ är tillverkat i trä med en läder look.

Finns hos Coolstuff.se

 /roligt-vinstall.jpg

Toalett basketkorg

Att gå på toaletten kanske inte är direkt kul. Men släng upp en basketkorg med 3 st bollar till. Då kan jag lova att visiten blir desto roligare. Självklart kan du spela basket i alla hemmets rum. Detta kan vara en bra gåva att ge till en sportintresserad kille eller tjej.

Till basketkorgen

 /liten-basketkorg.jpg

Nyhetsbrev

Facebook

blogglista.se