Roliga strumpor som julklapp

Ett litet julklappstips

Dagens lilla julklappstips får bli att hitta några roliga strumpor att ge bort i julklapp till Pappa. Strumpor är också en sån sak som man själv ofta inte går och köper, speciellt alla pappor därute som går runt i tråkiga sportsockor. Detta är något som vi ska göra ändring på nu denna julen.

Färdig presentbox med strumpor

Hittade en massa roliga strumpor ute bland alla webb butiker. Men om man är lat och inte orkar slå in strumporna i något paket, då kanske en presentbox är att föredra? Hittade lite olika paket att välja på. Alla paketen är ifrån det kända svenska företaget Happy Socks.

Lite snabbt om Happy Socks 

Tänkte berätta lite snabbt om vilka Happy Socks är. Detta företag är svenskt och grundades år 2008 utav två svenskar vid namn Mikael Söderlindh och Viktor Tell. Deras idé var att erbjuda sina kunder färgglada och roliga strumpor. Och idag säljs deras strumpor i över 70 Länder. Nu på senare tid så har dom också börjat med att sälja kalsonger, även dom färglada och roliga precis som strump sortimentet.

 /roliga-strumpor-happy-socks.jpg

En fin presentbox med fyra stycken roliga strumpor från Happy Socks, en perfekt julklapp till en strumpälskare. Eller kanske till den som har tomt i byrålådan och behöver lite påfyllning. I detta paketet finns en bra blandning utav mönster och färger. En strumpa med prickar, en med ränder, en med rutor och den sista med fina blommor gör denna samling till någor extra. Du hittar presentboxen hos Bobbyharper.se 

Hittade också lite fler boxar med andra färger och mönster som jag tycker är fina. Finns också paket med både strumpor och kalsonger som passar perfekt som julklapp till pappa. Hittade även dessa hos Bobbyharper.se, hoppas du hillade detta julklappstips.

/presentboxar-happy-socks.jpg

 

9 okt 2015