Billiga julklappar

Billiga julklappar på nätet !

Här kommer en uppsjö utav billiga julklappar som kostar under hundralappen! Perfekt ifall du har stor släkt och ska köpa julklappar till alla, samt perfekt ifall du behöver en billig julklapp till julklappsspelet. Brukar själv också köpa några billiga julklappar till familjen, mest för att det blir mycket roligare.

Äggkokare till micron - 69 kr

Det är många gånger man skulle vilja ha sig ett kokt ägg på morgonen, men att plocka fram kastrullen och koka upp vatten kan bli lite omständigt för ett enda ägg. Men denna billiga julklapp kommer lösa detta lilla problemet, 4 minuter i mikron och allt är klart, ägget blir nu klart fortare än kaffet.

Denna lilla roliga äggkokare finns hos Coolstuff.se

billiga julklappar

Godis doftljus - 49 kr

Här har ni en rolig och billig julklapp för under femtio kronor. 5 st små ljus som sprider lukt av godis klubborna Cupa chups. En perfekt julklapp som passar bra till alla. Lukter som vanilj, cream och jordgubbe. 

Cupa chups doftljus finns hos Roligaprylar.se

/doftljus-julklapp.jpg

Studentkokboken - 99 kr

Att leva som student alla gånger är inte lätt. Speciellt inte när måltiderna för dagen ska tillagas. Men denna kokbok ger dig som student bra och billiga recept. Bra och rolig julklapp till en fattig student. Många klassiska recpet, och säkert några recept där den berömda ketchupflaskan kommer behövas. Du hittar även en del drinkrecept.

Finns hos roligaprylar.se

/kokbok-julklapp.jpg

Flaskmarkören - 75 kr

Vilken öl var min har ni säkert hört på fest någon gång. Eller att någon lägger i en snus och förklarar senare att han trodde den var tom. Här har ni en billig julklapp som löser detta problem med en snygg slips. Paketet innehåller fem snygga slipsar.

Finns att köpa hos Presenteriet.se

/flaskmarkor-till-olen.jpg

Roliga serveringsskålar - 99 kr

Otroligt roliga och snygga serveringsskålar från Sagaform. En unik form som jag alldrig skådat. Imponera på gästerna genom att servera desserten i dessa skålar. Ser man till designen är detta en billig julklapp, som man tror är dyrare än vad dem är.

Finns hos Presenteriet.se

/roliga-serveringsskalar.jpg 

Roliga gubbar till kastrullocket - 99 kr

En billig och bra sak som kommer till användning varje dag, perfekt att ge bort i julklapp till någon som gillar att stå i köket, en tråkig julklapp som blir rolig med denna coola design! 

Finns att köpa hos Bluebox.se

/billiga-julklappar.jpg

Spagetti mått - 95 kr

Äntligen har någon smart person kommit på ett bra sätt att få rätt mängd spagetti, själv har jag aldrig lyckats få rätt mängd till middagen. Känner att detta får bli en julklapp till mig själv.

Spagetti mått finns hos Bluebox.se

 /a09074_6.jpg

Världens starkaste chili - 79 kr

Ge bort en julklapp som kommer få personen att spruta eld ur munnen den dagen då chilin ska skördas, för att här har du chilimania! världens starkaste chili. Detta kan man kalla Billiga julklappar med kraft i sig. Passar perfekt att ge i julklapp till någon som inte varit snäll.

Finns hos Coolstuff.se

/stark-chili-odla-egen.jpg

Mysig islykta - 99 kr

Skapa fina islyktor iform av en stjärna. Häll i vatten i formen, 3 timmar har du en fin islykta. Perfekt att göra ett par stycken innan man får hem gäster. Bra julklapp till den som gillar att göra det fint hemma.

Du hittar den hos Coolstuff.se

/mysig-islykta.jpg

Läskautomat

Grym och rolig julklapp som passar den läsk galna personen. Passar även bra vid barnkalas och andra tillställningar där läsken flödar. Bara ladda på med dom klassiska petflaskorna, och låt kalaset starta igång.

Finns hos Fungadgets.se

/laskautomat.jpg

Roliga strumpor - 89 kr

En julklapp som alltid funkar är ett par roliga strumpor. Ni hittar massa roliga strumpor hos butiken Bobbyharper. Här ser ni ett par strumpor från Björn Borg. En häftig strumpa med 3d motiv.

Finns att köpa hos Bobbyharper.se

/roliga-strumpor-i-julklapp.jpg

Peppar & saltkvarn - 49 kr

Roligaste salt och pepparkar jag någonsin sett. 2 grisar som sitter ihop, vad dom gör får du själv avgöra. Det blir också en fråga vilket kar som är vad. För du kan inte se vilken gris som innehåller vad. Men hur som helst en väldigt rolig julklapp till den med humor.

Grisarna hittar du hos D7.se

 /rolig-julklapp-saltkvarn.jpg

Rolig sparbössa - 89 kr

När vi ändå är inne på gristemat, då lägger vi till en rolig sparbössa också. En julklapp som ska fyllas på med pengar under året. När den sedan är full, då måste den slås sönder för att kunna komma åt pengarna. Bra julklapp till syster eller någon annan som brukar vara och nalla på sparkapitalet.

Finns hos D7.se

/rolig-sparbossa.jpg

Shotglas - 49 kr

Roliga shotglas gjorda i is. Perfekt när man vill ta sig en kall shot. Du kan även tillverka hur många du vill om du ska ha många kompisar på besök, detta får man kalla en billig julklapp. Sen är det inte hela världen om du skulle slå sönder ett glas.

Shotglasen hittar du hos Coolstuff.se

/is-shot-glas.jpg

Roligt shot spel - 69 kr

Ett spel som kan vara roligt på juldagen måste ju ändå vara detta shot spel. Hitta och fyll på med något vidrigt och låt snurran med pilen få avgöra vem som ska dricka. Ett bra tips på en rolig och billig julklapp till kompisen.

Finns hos Coolstuff.se

/shot-spel.jpg

Batteri muggen - 99 kr

Rolig mugg där du med hjälp utav batteri symbolen kan se hur mycket kaffe som finns kvar att dricka. Du kan också hålla koll på när dina fika gäster behöver påfyllning. Perfekt julklapp till kaffe älskaren.

Finns hos Presenteriet.se

 /billiga-julklapar-mugg.jpg

Smart matburk - 59 kr

Kanske inte den roligaste julklappen. Men hur smart är inte denna matburk att ha med sig till jobbet. Håll yogurt och müsli avskillt. och sen är det en väldigt billig julklapp måste ni erkänna. Matburken är från det svenska företaget Sagaform.

Finns hos presenteriet.se

/smart-matburk.jpg

Roliga nyckelhattar - 49 kr

Här kommer 6 små apor som gör det enklare att hitta rätt nyckel in till huset om du har en stor nyckelknippa att gå igenom. Gör även de tråkiga nycklarna lite mer färgglada. Billig och smart julklapp till någon som behöver piffa till sina nycklar.

Till produkt

 /roliga-nyckelhattar.jpg

Selfiestick - 49 kr

Riktigt billig julklapp till den som letar efter en selfiestick. Rolig pryl som kommer ge er roliga och annorlunda bilder från jul och allt firande. En rolig julklapp till hon eller han som alltid går och fotograferar.

Till produkt

 /rolig-selfiestick.jpg

Roligt spel - 79 kr

Detta spel kan du spela med dina vänner på fester och andra tillfällen då lite spännande och roliga frågor behövs. Detta är absolut inget familjespel. Frågorna är väldigt blandade för att passa alla. Rolig julklapp till en kompis.

Till produkt

 /roligt-spel-till-julklapp.jpg

Häftigt underlägg - 49 kr

Snyggt och häftigt underlägg i form utav en lastpall. Passar även in som en rolig inredningsdetalj i hemmet. Funkar lika bra i vardagsrummet som på middagsbordet. Bara att lasta på helt enkelt.

Till produkt

 /roligt-underlagg.jpg

Smart sparbössa - 69 kr

Det finns dom som aldrig har kvar en krona när månaden är slut. Och det kan innebära att man inte har råd att köpa nödvändiga saker innan den nya lönen har kommit. Därför passar denna julklapp bra till en person som är slösaktig. Billig och bra försäkring, som extra julklapp kan du fylla på med ett bidrag.

Till produkt

 /rolig-sparbossa-rod.jpg

Coola ljus till vinflaskan - 59 kr

Perfekta ljus till dejten eller den pefekta middagen. Bara att hitta någon gammal vinflaska och trycka ner ljusen i, sen har du fixat din egna ljusstake. bra julklapp till pojkvän så får han fixa en romantisk middag och tända ljusen. Riktigt häftiga ljus som liknar vinkorkar.

Till produkt

 /roliga-ljus-till-flaskan.jpg

Hitta billiga julklappar på nätet

Att leta på nätet efter billiga julklappar är perfekt om du vill göra ett bra fynd. Många gånger kan man hitta produkter som är kraftigt nedsatta i pris. En prissänkning på 90 % är inte omöjlig att hitta om du letar på rätt ställen. Då blir det inte dyrt att införskaffa julklappar. 

Många gånger spelar det heller ingen roll ifall det blir billiga julklappar. Späningen tycker jag personligen är det viktigaste med julklapparna. Men visst ska man även köpa något dyrt och fint också till sina nära och kära, speciellt när det gäller julklappar till flickvän och pojkvän. Då får man satsa på att ge bort något fint. Men någon billig julklapp vill man ju ändå ha för spänningens skull.

Billiga julklappar är ju också perfekt att ge bort till kompisar och arbetskamrater. För då blir man ju mer glad av att någon har tänkt på en. Kan lova din kompis blir glad om du köper en billig och rolig julklapp. På denna sidan ska det läggas upp 100 st billiga julklappar för under 100 kr. Därför hoppas jag att ni hittar någon fint att ge bort nu i jul.